Rooster groepslessen

Rooster groepslessen

Je kunt gedurende het hele jaar groepslessen volgen, met uitzondering van feestdagen. In de kerstvakantie en de zomer is er een aangepast rooster. Het lesrooster kan tussentijds wijzigen. Hieronder vind je altijd het actuele rooster. Deelnemen aan deze groepslessen kan met een OlymPas.  

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?

Je kunt de OlymPas online via deze pagina kopen of bij de sportdesk. Je kunt ook een OlymPas kopen of verlengen tegelijkertijd met je online reservering voor een groepsles, timeslot of cursus. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je namelijk automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via iDeal). Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan een les, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Klik daarvoor hier. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren en meer info

  • Wil je een les reseveren, of meer informatie over een les? Ga dan naar het overzicht van alle groepslessen en klik op een les. Reserveren kan vervolgens onderaan de pagina.
  • Eventuele lesuitval wordt vermeld op de homepage via de pagina lesuitval

 

Rooster (download)

 

Rooster groepslessen

 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow