Topsport

Topsporters

Olympos is een topsportvriendelijk sportcentrum, dat topsporters de ruimte biedt om tegen zeer aantrekkelijke tarieven te kunnen sporten. Zo kunnen alle sporters met een A, HP, Selectie -en Bondsstatus van NOC*NSF, Internationale Talenten (IT) en Nationale Talenten (NT) gratis gebruik maken van de faciliteiten van Olympos. Sporters met een Belofte talent status (Bel) krijgen korting als zij ook van deze faciliteiten gebruik willen maken; zij betalen hiervoor het studententarief (categorie A). Dit is van toepassing op ons gehele sportaanbod!


De sporters die gebruik maken van deze regeling, kunnen in de fitness van Olympos een beroep doen op persoonlijke begeleiding van de aanwezige docenten. Indien gewenst kunnen deze met de sporter een individueel programma ontwikkelen. 

Heb je interesse om op Olympos te komen sporten en wil je in aanmerking komen voor onze voordelen voor topsporters? Vraag dan bij VSU om een schriftelijke verklaring, waarin jouw topsportstatus beschreven staat. Neem deze verklaring mee naar de sportdesk op Olympos, laat je registreren als topsporter en je krijgt toegang tot ons sportaanbod met het aangepaste tarief, dat op jou van toepassing is. 

 

Kijk voor meer informatie op www.sportutrecht.nl/topsport.

 

 


Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow