× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

SB Helios

SB Helios is dé studentenbadmintonvereniging van Utrecht. De  ruim 100 leden zijn allemaal student of net afgestudeerd en daardoor zijn de meeste leden tussen de 18 en 26 jaar jong. Bij Helios kun je je badmintonskills laten zien en verbeteren tijdens het vrij spelen, de trainingen en de competitie. De vereniging is er voor alle soorten leden, zowel recreanten als competitiespelers. De speelavonden zijn op dinsdag, woensdag en  vrijdag en de competitiewedstrijden worden op vrijdagavond en zaterdag- en zondagochtend gespeeld. De teams spelen in de recreanten-klasse tot en met de vierde divisie, lekker breed dus. Zo’n vereniging kan natuurlijk niet ontbreken in deze studentenstad.

 

Internationale studenten

Er zijn in Utrecht veel internationale studenten en zij zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tijdens de speelavonden wordt hier en daar dus ook wat Engels gesproken. Verder wordt er elk jaar een Internationaal Studenten Badminton Toernooi (ISBT) georganiseerd. Dat brengt de leden ook in contact met studentenbadmintonverenigingen in zowel binnen- als buitenland.

 

Activiteiten studentenvereniging

Omdat Helios een studentenvereniging is, biedt zij naast sport ook veel gezelligheid. Zo is er buiten de badmintonzaal genoeg te doen. Om de drie tot vier weken worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een galadiner, karaoke, cycling dinner, een weekendje weg en bowlen. Alle speelavonden worden afgesloten met een gezellig drankje in het sportcafé.


Contributie (exclusief OlymPas)

€ 20 voor studenten

€ 100 voor niet-studenten

 

Meer informatie

E-mail: info@sbhelios.nl
Website: www.sbhelios.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie heel jaar 2021/22 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow