× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USGV 'Sandy'

In 2014 is de Utrechtse Studenten Golf Vereniging ´Sandy’ (USGV) opgericht met als doel de golfende studenten in de regio Utrecht te verenigen. Het is daarnaast een doel om meer studenten te interesseren voor de golfsport. 

Om dit te bereiken biedt ‘Sandy’ een mooi pakket aan, in de vorm van een lidmaatschap, dat aantrekkelijk is voor golfende studenten. Dit pakket bestaat uit diverse sociale activiteiten zoals groepsactiviteiten, borrels en golfreisjes, en leuke kortingen bij golfgerelateerde bedrijven en organisaties. ‘Sandy’ golft dan ook bij Golfbaan Amelisweerd op zo’n 10 minuten fietsen van de binnenstad van Utrecht en goed bereikbaar dus voor alle Utrechtse studenten! 

Daarnaast heeft de vereniging voor de niet golfende studenten, in samenwerking met golfbaan Amelisweerd, een aantrekkelijke cursus opgesteld waarin je stapsgewijs, en onder begeleiding van een golfprofessional, gaat leren golfen. Op deze manier hoopt ‘Sandy’ een platform te kunnen bieden waar gezelligheid door het golfen voorop staat en daarnaast studenten voordeliger kunnen (gaan) golfen. ‘Sandy’ ziet jullie dan ook graag terug op de baan!

Trainingen en wedstrijden
De vereniging organiseert regelmatig wedstrijden en trainingen. Het gaat dan om Par3 wedstrijden en wedstrijden op de grote baan. Daarnaast probeert ze voor de ervaren golfers ‘masterclasses’ te organiseren waarin op specifieke onderdelen wordt getraind.

Hoogte contributie
€ 50,00 per jaar
Hiervoor krijgen studenten toegang tot alle voordelen van het lidmaatschap.

Meer informatie
Voor vragen en aanmeldingen is USGV ‘Sandy’ te bereiken via mailadres voorzitter@usgv.nl. Wil je telefonisch iemand spreken? Dan is het telefoonnummer van de voorzitter bekend bij Sportcentrum Olympos.

Website: www.usgv.nl
Facebook: USGV ‘Sandy’
Linkedin: USGV ‘Sandy’

Golfbaan Amelisweerd
Golfbaan Amelisweerd
Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow