× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

HV Beertje

HV Beertje is de enige echte studentenhandbalvereniging van Utrecht, officieel opgericht in oktober 1990. Sindsdien zijn we als vereniging sterk gegroeid en tellen we al meer dan 100 enthousiaste leden. We hebben leden van alle niveaus, het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt of nog nooit een handbal hebt gezien, iedereen is welkom!

Training en activiteiten
HV Beertje heeft trainingen op dinsdag- en vrijdagavond. Deze vinden plaats op Sportcentrum Olympos. Na de trainingen wordt er vaak nog even wat gedronken in het Sportcafé. Naast het handballen organiseert HV Beertje verschillende activiteiten. Zo heeft Beertje een maandelijkse borrel, viert het samen Sinterklaas en Kerst, en worden er maandelijks leuke activiteiten georganiseerd zoals lasergamen en trefballen. Ook hebben we aan het einde van het jaar een barbecue. HV Beertje doet daarnaast elk jaar mee aan een aantal studentenhandbaltoernooien door heel Nederland. Hiervoor reizen we elke keer af naar een andere stad om te handballen en feesten met de andere verenigingen.  

 

Competitie
Je kunt er ook voor kiezen om competitie te spelen bij onze vereniging. Op dit moment zijn drie competitieteams actief. Er zijn twee damesteams; een competitieteam dat in het weekend wedstrijden speelt en een recreantenteam dat doordeweeks speelt. Verder is er nog een herenteam, dat de wedstrijden ook in het weekend speelt. Al deze teams komen uit onder de naam HMS/Achilles, de burgervereniging waar wij als Beertje bij zijn aangesloten. Daarnaast zijn er nog veel leden die geen competitie spelen, maar die alleen trainen. Zij kunnen uiteraard wel mee naar de toernooien!
 

Contributie (exclusief OlymPas)

Weekendcompetitie dames  € 125
Weekendcompetitie heren € 125
Midweekcompetitie dames € 115
Trainingslid gevorderden € 37,50
Trainingslid beginners € 37,50

 

Meer informatie

Wil je weten of HV Beertje iets voor jou is? Train dan een keer gezellig mee! Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@hvbeertje.nl of kijk op de website: www.hvbeertje.nl.

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow