× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USIJV The Buccaneers

Bij de Utrecht Buccaneers beoefenen studenten al 25 jaar lang de snelste en meest adrenaline-gevulde sport ter wereld: ijshockey. En dat is te merken, aangezien de Buccaneers zijn bekroond tot "leukste studentensportvereniging" van seizoen 2014/2015 op het Utrechtse studentensportgala. Deze reputatie is te danken aan de verschillende activiteiten die worden ondernomen met het team: van de klassieke borrels, de wintersportvakanties, tot het bijwonen van het WK ijshockey. Al deze mooie momenten worden gedeeld in een hecht gezelschap van mannen en vrouwen van diverse nationaliteiten. Zo bestaat de bemanning die de bevroren wateren trotseert uit Amerikanen, Britten, Canadezen, Tsjechen, Slovaken en natuurlijk oergezellige Nederlanders.

 

De thuisbasis van dit team is de schaatsbaan in Overvecht: de Vechtsebanen. Elke week zijn de Buccaneers minstens twee keer op deze locatie aanwezig om te trainen voor de aankomende wedstrijden. Deze trainingen worden georganiseerd door spelers met langdurige ervaring in de eerste- en eredivisie van het Nederlandse ijshockey, waardoor het team schittert tijdens de wedstrijden. De competitiewedstrijden worden echter overtroffen door het echte hoogtepunt van het seizoen: de trouwe deelname aan de Nationale Studentenkampioenschappen. Een weekend in het teken van dagenlange strijd op het ijs, waarna de nodige ontspanning is vereist. Het resultaat is dat op dit toernooi het aantal gedronken liters bier het aantal uren slaap sterk overtreft, maar dat er toch sportieve hoogtepunten op het ijs worden vertoond.

 

De Buccaneers staan ook voor gezelligheid, passie en ambitie in het ontdekken van een nieuwe sport. Studenten kunnen zelf kennis maken met ijshockey via het “rookie camp”. Het rookie camp bestaat uit drie sessies aan het begin van het seizoen, waarbij de basis van deze technische sport wordt aangeleerd. Het team stelt voor deze sessies materiaal beschikbaar, zodat ervaring in deze sport absoluut geen vereiste is om deel te kunnen nemen. Via dit rookie camp worden ook de versterkingen gehaald voor het team. Gegeven het niveau van deze nieuwelingen nemen zij deel aan de vriendschappelijke rookie games om ervaring op te doen, of worden zij opgenomen in het competitieteam. Kortom, wanneer iemand lid is van de Buccaneers, dan kan hij of zij meteen wedstrijden spelen.

 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de actie van dichtbij mee te maken zonder op het ijs te staan. Toeschouwers kunnen de wedstrijden op de zondagavond van de “Buccs” gratis bijwonen, waardoor het ideaal is om het weekend af te sluiten op een gezellige manier. 
Om op de hoogte te blijven van de avonturen van dit team, vergeet dan niet om de facebookpagina te liken. Mocht je interesse hebben om lid te worden van de Buccaneers, bezoek dan snel onze strakke website en facebookpagina.

 

Contributie (exclusief OlymPas):

€ 215,00

 

Meer informatie

Website: www.buccaneers.nl

Facebook: www.facebook.com/utrechtbuccaneers

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Vechtsebanen
Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3584 CT Utrecht

T. (030) 262 7878

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow