Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USKV Hebbes

Sinds 1986 is USKV Hebbes de studentenkorfbalvereniging van Utrecht. Het is een vereniging van ongeveer 50 leden.
 
Spelen en trainen
Er zijn bij USKV Hebbes een aantal mogelijkheden om je sportieve ei kwijt te kunnen. Je kunt spelen in een van de zaterdagteams die meedoen aan de reguliere competitie van het KNKV, maar Hebbes heeft ook een midweekteam dat op doordeweekse avonden zijn wedstrijden speelt. Als je je eigen vereniging nog niet helemaal wil verlaten, maar wel doordeweeks een balletje wil gooien in Utrecht, hebben we daar ook een oplossing voor. Het is bij Hebbes mogelijk om als trainingslid deel te nemen aan de trainingen en al dan niet in het weekend bij je eigen vereniging wedstrijden te spelen. De trainingen zijn voor alle leden op maandag- en woensdagavond. 
 
Feesten en andere activiteiten
Naast sportiviteit is ook gezelligheid een kostbaar goed binnen USKV Hebbes. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd door de Feestcommissie (a.k.a. Feko), bijvoorbeeld een pooltoernooi, kerstdiner, weekendje weg en het “leer-alle-nieuwe-Hebbes-leden-kennen-etentje”. Daarnaast trekt Hebbes eens per maand het land in om aan toernooien, georganiseerd door andere studentenkorfbalverenigingen, deel te nemen. Natuurlijk organiseren we zelf het leukste toernooi van allemaal, eind januari/begin februari staat er een weekend geheel in het teken van de Domcup in Utrecht! 
Speciaal voor studenten die enkel geïnteresseerd zijn in deze gezelligheidsactiviteiten, bestaat het toernooilidmaatschap. Als toernooilid kun je niet mee trainen/reguliere wedstrijden spelen, maar kun je wel mee op zo'n studententoernooi om daar te feesten en een balletje te gooien!

 

Contributie (exclusief OlymPas)

  • Spelend lid: € 68
  • Trainingslid: € 17
  • Toernooilid: € 10   

 
Meer informatie
Wil je meer weten of een keertje mee komen trainen? Kijk dan op www.uskvhebbes.nl of mail naar promotie@uskvhebbes.nl.
 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie tot en met 31 juli 2024 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow