× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

U.S.R. Hippeia

U.S.R. Hippeia is de Utrechtse Studenten Ruitervereniging. Bij deze kleine en hechte vereniging staat gezelligheid voorop. Naast de wekelijkse lessen op de woensdagavond biedt Hippeia veel verschillende activiteiten, zowel met als zonder paarden. Hierbij kun je denken aan buitenritten door het bos of over het strand, springlessen, borrels, spring- en dressuurwedstrijden of een wijnproeverij. Al sinds 1936 zorgt Hippia ervoor dat ruiters van alle niveaus kunnen paardrijden tegen een studententarief. 

 

Iedere woensdagavond worden er lessen gegeven op manege 't Hoogt door gediplomeerde instructeurs. De lessen worden gegeven op verschillende niveaus. Voor meer informatie over deze lessen kun je contact opnemen met het bestuur via info@hippeia.nl. Ook is het altijd mogelijk om een proefles te komen rijden! Als je nog geen ervaring hebt met paardrijden, biedt Hippeia de mogelijkheid tot het volgen van een beginnerscursus waarin je kennis kunt maken met de paardensport. 

 

Contributie (exclusief OlymPas)

  • Jaarlijkse contributie rijdend studentlid: € 35,00
  • Jaarlijkse contributie niet-rijdend studentlid: € 25,00

 

Meer informatie

info@hippeia.nl
www.hippeia.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Manege
Manege 't Hoogt
Gageldijk 103a
3566 MH Utrecht
Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow