× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

A.U.S.R. ORCA

Orca stimuleert jou om het beste uit je zelf te halen. Van roeien op het Merwedekanaal tot aan racen op de Olympische Spelen; Orcanen schitteren overal! Roeien bij Orca is de ideale combinatie van sport en gezelligheid: samen roeien en borrelen met enthousiaste, (fitte) mensen van andere studies. Sporten met één doel: keihard roeien op wedstrijden waar alle universiteitssteden vertegenwoordigd zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in commissies en disputen of als stuur of coach. Een mooi begin van je studententijd!

 

Meer informatie

Meer informatie of lid worden? Kijk op lidworden.orcaroeien.nl of stuur een mailtje naar secretaris@orcaroeien.nl.

 

Roeiloods De Driewerf
Roeiloods De Driewerf

Verl. Hoogravenseweg 13 

3525 BB Utrecht

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  

U.S.R. "Triton"

De Utrechtsche Studenten Roeivereeniging "Triton" is een roeivereniging die sinds 1880 haar eer verdedigt op nationale en internationale wateren. Wij zijn een vereniging die roeiers opleidt tot topniveau, een vereniging die vele WK en Olympische medailles heeft binnengehaald en een vereniging die elke vier jaar weer roeiers uitzendt naar de Olympische Spelen.

 

Triton kent dankzij haar lange bestaan vele mooie tradities en gebruiken. Ook  is het een populaire vereniging met ruim 1000 leden, waarvan het grootste deel zeer actief is. Wil jij (leren) roeien en een mooie studententijd beleven, kom dan naar Triton. Roeien met ambitie!

 
Lid worden? Neem een kijkje op onze website of stuur een e-mailtje naar intro@usrtriton.nl.

Contributie

€ 200

 

Meer informatie

www.usrtriton.nl

bestuur@usrtriton.nl

 

Opmerkingen:

Bij de U.S.R. "Triton" is het, in verband met het aantal eerstejaarsplekken, enkel mogelijk je tijdens de UIT aan te melden, waarna een loting zal plaatsvinden. Mail voor meer informatie naar intro@usrtriton.nl.

Roeiloods De Driewerf
Roeiloods De Driewerf

Verl. Hoogravenseweg 13 

3525 BB Utrecht

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow