× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USDV U Dance

USDV U Dance biedt sinds 7 mei 2009 gezellige salsa- en stijldanslessen aan, voor alle studenten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je leren dansen, of juist je moves nog wat beter maken? Of wil je zelfs meedoen aan wedstrijden? Dan ben je bij U Dance aan het goede adres, want iedereen die van dansen houdt, van absolute beginner tot (ver)gevorderde danser en van (unisex) paar tot enkeling, kan bij ons terecht. Neem vooral een kijkje bij onze gratis proeflessen in september! 

 

Proeflessen!
Nieuwsgierig geworden? Kom begin september een voorproefje nemen van onze lessen, de eerste drie weken les zijn namelijk helemaal gratis! Hier leer je de basis van drie ballroom- en drie latindansen, of van de zomerse salsa. Bekijk het complete overzicht van alle niveaus en lestijden.

 

Andere activiteiten

Uiteraard is er naast de danslessen nog ruimte voor meer gezelligheid! We borrelen regelmatig met z’n allen, organiseren super leuke activiteiten, waaronder een jaarlijks gala en we gaan een aantal keer per jaar naar (inter-)nationale wedstrijden speciaal georganiseerd voor en door studentendansverenigingen! 

 

 

Contributie (exclusief OlymPas)

Voor meer informatie over de contributie ga naar www.usdvudance.nl.

 

Meer informatie

Neem een kijkje op www.usdvudance.nllike U Dance op Facebook of volg ons op Instagram (udanceutrecht) voor actuele informatie en aankomende activiteiten! Of  neem contact op via secretaris@usdvudance.nl.

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie heel jaar 2021/22 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow