Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USSV Softijs

USSV Softijs is een gezellige studentensportvereniging van zo’n 200 leden die dol zijn op schaatsen, skeeleren, hardlopen en fietsen. De vereniging is bedoeld voor studenten die graag willen leren schaatsen, maar ook voor studenten met (veel) schaatservaring die zich willen meten met de Nederlandse studentenschaatstop. Bovendien zijn we ook actief in wielrennen, hardlopen en skeeleren!

 

Trainingen en activiteiten

Er wordt in het schaatsseizoen training gegeven in verschillende groepen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan schaatsen. De trainingen worden gegeven op de woensdagavond en er is een extra schaatstraining op de dinsdag- en vrijdagavond. In de zomerperiode worden er hardlooptrainingen, droogtrainingen (met o.a. schaatspassen), skeelertrainingen en wielertrainingen georganiseerd. Sinds 2023 worden er in de zomer ook shorttrack-trainingen aangeboden, en daarnaast hebben we voor de echte pros een gevorderden training. In de zomer bieden wij dus wel zes trainingen per week aan! Zo kun je als Softijslid het hele jaar actief bezig zijn. 
Naast de trainingen worden er door het jaar heen tal van activiteiten georganiseerd. We gaan samen naar (buitenland)reizen, maandelijkse borrels, etentjes, feesten, wedstrijden, en nog veel meer! Dit maakt dat je niet alleen voor de sport bij Softijs wilt, maar ook voor de gezelligheid.

 

(Gratis) proeftraining

Wil je graag een keer (gratis) met ons meetrainen? Mail dan naar: bestuur@ussvsoftijs.nl.
Nog geen schaatsen: geen probleem, wij hebben leenschaatsen.
 

Contributie (exclusief OlymPas)

€ 23,00

 

Meer informatie

Princetonplein 9
3584 CC Utrecht

bestuur@ussvsoftijs.nl

www.ussvsoftijs.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Vechtsebanen
Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3584 CT Utrecht

T. (030) 262 7878

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie tot en met 31 juli 2024 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow