× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

SPIN Boardsports

SPIN is de eerste en enige studentenboardsportvereniging van Utrecht! Hier staan snowboarden, skateboarden, golfsurfen, wakeboarden en kitesurfen centraal. SPIN is opgericht door een groep enthousiaste boarders die graag de boardcultuur meer leven wilden geven in Utrecht. En met succes: SPIN bestaat sinds maart 2004 en heeft nu al rond de 250 leden!

 

Activiteiten en trips

SPIN organiseert wekelijks activiteiten en trips waar deze boardsporten op een gezellige manier beoefend worden. Tevens is er op maandag een wekelijkse borrel in de Flater vanaf 21:30 uur.

 

Contributie

€ 110,00

Lid worden kan alleen tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT)!

 

 

Meer informatie

Bekijk de website van SPIN, kom op een maandagavond langs in café Flater of neem voor meer informatie contact op met info@spin-utrecht.nl.

 

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow