× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

U.S.T. Traiectum

U.S.T. Traiectum is met haar 30 actieve leden een hechte tafeltennisvereniging die is opgericht op 22 november 2011. Op vrijdagavond wordt er tussen 19.00 en 22.00 uur getraind met alle niveaus. Het niveau van spelers bij U.S.T. Traiectum is erg gevarieerd, namelijk van beginners tot aan tweede klasse. Hierdoor is er altijd wel iemand om mee te trainen en kun je veel van elkaar leren. Na de training wordt er nog lang nageborreld in het sportcafé, waar de leden vaak tot in de late uurtjes zijn te vinden. De vereniging doet met een aantal teams mee in de competitie, op dinsdagavond. 

 

Activiteiten
Gezelligheid staat voorop bij U.S.T. en dat is ook te merken. Naast trainingen en competitie wordt er minstens één keer per maand een activiteit georganiseerd voor alle leden. Denk hierbij aan bowlen, poolen en lasergamen, vaak met een borrel achteraf. Ook doen we regelmatig mee met verschillende toernooien in het land en gaan we vaak met z'n allen naar een leuk feestje in de stad. Verder organiseert de vereniging naast kleine interne toernooien ook elk jaar een groot open toernooi, en vindt er jaarlijks een legendarisch ledenweekend plaats. 

 

Kortom, U.S.T. is een gezellige en hechte vereniging waar je gewoon een keer moet zijn geweest. Wil je een keer komen kijken? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar ust.traiectum@gmail.com.

 

Contributie (exclusief OlymPas)

  • Training: € 20,00 per jaar
  • Competitie: € 31,00 per half jaar

 

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op www.ust-traiectum.nl of stuur een mailtje naar ust.traiectum@gmail.com.

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow