× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

U-turn 

Sinds 2007 trainen de leden van studententurnvereniging U-turn met veel enthousiasme en plezier in een mooie, ingerichte turnhal in Utrecht. U-turn kent leden van allerlei niveaus, van beginnelingen tot turn(st)ers van hoog niveau. Met vier trainingsdagen in de week en goede trainers krijg je als lid de mogelijkheid om lekker te turnen en je doelen te bereiken. 

 

Naast turnen is er natuurlijk ook gezelligheid: de commissies organiseren o.a. leuke activiteiten, een introkamp, wintersport, dies en een onderlinge wedstrijd en brengen het U-turn magazine uit. 

 

In samenwerking met de zusterverenigingen uit andere steden worden er vier nationale studentenwedstrijden in een jaar georganiseerd: drie meerkampwedstrijden en een springwedstrijd. Deze wedstrijden zijn voor alle niveaus toegankelijk, en een goed feest na een wedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken! 

 

Wil je een keer meetrainen? Kijk op onze website en stuur een mailtje (u.turn.utrecht@gmail.com)!

 

Contributie (exclusief OlymPas)

Er zijn vier trainingen per week op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

  heel seizoen half seizoen
1x per week € 25,00 € 17,50
2x per week € 55,00 € 37,50
3x per week € 95,00 € 67,50
4x per week € 145,00 € 107,50

 

Meer informatie

Website: www.uturnutrecht.nl

E-mail: u.turn.utrecht@gmail.com

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sporthal Nieuw Welgelegen
Sporthal Nieuw Welgelegen

Grebbeberglaan 13

3527 VX Utrecht

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow