× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USVV Odysseus '91

Wil jij als student voetballen in Utrecht? Kom bij de grootste studentenvoetbalvereniging Odysseus '91 spelen. Bij Odysseus voetballen 450 studenten en oud-studenten, die elke zaterdag een wedstrijd spelen en één of twee keer in de week trainen. Gediplomeerde trainers trainen de dames (Tweede klasse) en heren (Derde klasse) selecties. 

 

Odysseus ’91 focust zich op twee aspecten: prestatiegericht voetballen en gezelligheid. Binnen de vereniging bestaan 16 commissies, die er voor zorgen dat er allerlei activiteiten, feesten en legendarische Super Saturdays worden georganiseerd. Voor ieder wat wils, dus kom voetballen bij Odysseus en beleef de derde helft op z'n Ody's.

 

Contributie (exclusief OlymPas)

  • Wedstrijdlid € 70,00
  • Trainingslid € 30,00
  • Trainingteamlid € 40,00

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over aanmelden, teamindeling e.d.? Mail dan naar tc@odysseus91.nl. Voor meer algemene vragen, mail naar secretaris@odysseus91.nl. Of kijk op www.odysseus91.nl. Hier staat ook een aanmeldformulier op waarmee je direct je interesse kenbaar maakt ((onder 'in/uitschrijven’, ‘inschrijven’, ‘aanmeldformulier’). Check ook www.facebook.com/odysseus91.

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow