Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Fitness vrij sporten

Met een OlymPas kun je flexibel en onbeperkt trainen in twee locaties:

  • de Olympos fitness
  • Fitness- en krachtsportlocatie Kratistos (direct naast Olympos) 

 

Olympos Fitness

De Olympos fitness heeft een groot en divers aanbod cardiotoestellen, zoals loopbanden, concept II indoor roeiers, moderne XT One crosstrainers, Watt bikes en de nieuwste indoor bikes en een tread climber van Star Track waarvan de consoles allemaal beschikken over persoonlijke ventilatoren, bluetooth hartslagmeting en een USB-oplaadpunt. De krachttoestellen zijn van de merken Matrix en Life fitness en bestaan uit vaste krachttoestellen, losse gewichten, halters, buik- en rugspiertoestellen, medicineballen en andere kleine materialen om je spieren te versterken. Ook staat er een circuittraining van Life fitness bestaande uit tien toestellen, waar je op een snelle, makkelijke en effectieve manier de spieren van je gehele lichaam kunt trainen. De Olympos fitnessruimte is 400 m² groot en heeft ruime openingstijden: je kunt trainen op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 23.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 19.00 uur. 

 

Extra's in de Olympos fitness

Met een geldige OlymPas kun je naast onbeperkt trainen in beide locaties, ook nog gebruikmaken van alle extra's in de Olympos fitness, zoals een persoonlijk schema laten makeneen lichaamsvetanalyse laten uitvoerendeelnemen aan de Core strength & stability trainingde indoor bootcamp of lessen Flexibility en gratis gebruikmaken van de Olympos gym app

 

Gratis introductieles

Heb je een OlymPas en wil je gaan trainen in de Olympos fitness? We raden je aan om eerst een gratis introductieles te volgen. Lees hier meer.

 

Bezettingsgraad fitness
Via deze pagina kun je de bezettingsgraad van de Olympos fitness van de afgelopen week bekijken. Dit biedt uiteraard geen garantie voor de bezetting van deze week, maar geeft wel inzicht in wanneer de piekmomenten waren.

 

Fitness- en krachtsportruimte Kratistos

Olympos heeft een mooie tweede fitnesslocatie 'Kratistos', gelegen op de begane grond van P+R Utrecht Science Park (naast Olympos). Het is een strakke, industriële ruimte van 325m2 waar je terecht kunt voor fitness- en krachttraining. Klik hier voor de openingstijden van Kratistos.    

In de ruimte staan een tweetal rigs voor gymnastic- en halteroefeningen, tevens een groot assortiment aan gewichten, bumper Plates, halters, kettelebells en twee platforms voor gewichtheffen. Daarnaast staan er ook nog airdynes, concept roeiers, S-drives en een tank om aan het uithoudingsvermogen te werken.

 

Om vrij te kunnen trainen in Kratistos heb je een OlymPas en Kratistos-sticker nodig; die sticker krijg je als je een gratis kennismakingsles of de cursus Krachttraining voor beginners hebt gevolgd. Naast de cursus Krachttraining voor beginners (gemengd of alleen voor vrouwen) kun je diverse andere intensieve (d.w.z. in kleine groepen) cursussen volgen, zoals de cursussen Cross challenge en Cross circuit. Zo kun je nieuwe technieken leren en verantwoord je grenzen verleggen. Let op: Tijdens de cursussen is Kratistos beperkt te gebruiken voor vrij trainen. 

 

Meer lezen over trainen in Kratistos? Klik dan hier.

 

Gratis kennismakingsles Kratistos

Je kunt gratis en vrijblijvend kennismaken met Kratistos in een kennismakingsles van een uur. Deze kennismaking is gratis voor iedereen (ook als je geen OlymPas hebt), dus neem gerust een vriend(in) of collega mee. Je dient je wel even in te schrijven (klik hier voor meer info of om je gratis in te schrijven).        

 

OlymPas aanschaffen

Voor vrij trainen in de Olympos fitness en Kratistos heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal. Let op: Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen. 

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow