Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Fitness vrij sporten

Met een OlymPas kun je onbeperkt gebruikmaken van de fitness (en tevens nog circa 40 andere sporten beoefenen!). 

De mooie fitnessruimte van Olympos is 400 m² groot en heeft ruime openingstijden: je kunt trainen op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 23.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 19.00 uur. 

 

Cardio- en krachtapparatuur

Olympos heeft een groot en divers aanbod cardiotoestellen. Van Life fitness bezitten we fietsen, ligfietsen, crosstrainers, summit trainers, loopbanden en Concept ll indoor roeiers. De krachttoestellen zijn van de merken Matrix en Life fitness en bestaan uit vaste krachttoestellen, losse gewichten, barbells, buik- en rugspiertoestellen, medicineballen en andere kleine materialen om je spieren te versterken. Ook staat er een circuittraining van Life fitness bestaande uit tien toestellen, waar je op een snelle, makkelijke en effectieve manier de spieren van je gehele lichaam kunt trainen.

 

Extra's in de fitness

Met een geldige OlymPas kun je naast onbeperkt trainen in de fitness (en deelnemen aan ruim 80 groepslessen per week, cursussen volgen, vrij tennissen, squashen, klimmen, etc) óók nog gebruikmaken van alle extra's in de fitness, zoals:

 

Bezettingsgraad fitness

 

Via deze pagina kun je de bezettingsgraad van de fitnessruimte van de afgelopen week bekijken. Dit biedt uiteraard geen garantie voor de bezetting van deze week, maar geeft wel inzicht in wanneer de piekmomenten waren.

Gratis introductieles 

1) Heb je meer dan 6 maanden fitnesservaring en een OlymPas aangeschaft en wil je fitnessen bij Olympos?
 
  • We adviseren je om je in te schrijven voor de gratis gevorderden kennismakingsles  (niet verplicht).  In deze korte les worden de huisregels en gebruik van kluisjes uitgelegd en is er eventueel een korte rondleiding in de fitness (max 30 min). Aanmelden voor een introductieles kan bij de sportdesk of telefonisch via tel. (030) 253 4471.  
  • Indien mogelijk (jij en de instructeur hebben tijd) dan kan de kennismaking ook ad hoc plaatsvinden.


2) Heb je  geen of weinig (<6 maanden) fitnesservaring en een OlymPas aangeschaft en wil je fitnessen bij Olympos? 
  • Volg dan een gratis introductieles fitness. In deze les wordt ingegaan op de fitnessmogelijkheden bij Olympos en een beginnersschema uitgelegd. Tevens worden de huisregels en het gebruik van de kluisjes uitgelegd.  Aanmelden voor een introductieles kan bij de sportdesk en telefonisch via tel (030) 253 4471. 

OlymPas aanschaffen

Voor fitness vrij sporten heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.

Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen. 

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow