× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers a limited sports programmes. Go to this page to check which sports programmes are currently available.
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers an adjusted (oudoor) sports programme. Go to this page to check which sports programmes are currently available.

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Deze zomersport blijft winnen aan populariteit en dat is begrijpelijk. Het is leuk om naar te kijken en de sport is toegankelijk voor alle sporters: van absolute beginners tot de gevorderde volleyballer. Voor ieder is er wat anders uit te halen: plezier, werken aan je conditie, je beachvolleybalskills verbeteren of gewoon lekker sporten met je maten. Spelen met de wind, duiken in het zand, zonnetje erbij en gaan. 

 

In de periode april t/m september kunnen OlymPashouders gratis gebruikmaken van het beachveld. Je kunt het veld maximaal drie dagen van te voren reserveren bij de sportdesk via telefoonnummer (030) 253 4471. Check hier de complete voorwaarden.

 

Veiligheidsvoorschriften

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de COVID-veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van alle regels vóór je naar Olympos komt. Klik hier om ze te bekijken

 

Locatie beachvolleybalveld

Het beachvolleybalveld ligt achter het sportcentrum, naast hockey 1. Klik hier voor een plattegrond.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow