Extra in de fitness

Extra in de fitness

Met een geldige OlymPas kun je naast onbeperkt trainen in de fitness en gebruikmaken van het volledige andere aanbod van de OlymPas, ook nog gratis gebruikmaken van alle extra's in de fitness, zoals:
 

  • een persoonlijk schema laten maken
  • een lichaamvetanalyse laten uitvoeren
  • gratis gebruikmaken van de Olympos gym app

 

Persoonlijk schema

Tijdens een afspraak maakt een instructeur voor jou een programma op maat. De trainingsdoelen kunnen per persoon verschillen: verbeteren van kracht of (kracht)uithoudingsvermogen, figuurcorrectie, training ter ondersteuning van een sport of training gericht op revalidatie.

Aanmelden voor een persoonlijk schema kan bij de fitnessbalie, sportdesk en telefonisch via tel. (030) 253 4471.
 

Lichaamsvetanalyse

Ben je benieuwd naar je vetpercentage? Of juist naar je vetvrije massa? Je kunt een snelle analyse krijgen op basis van de BIA-methode. De analyse kan alleen als de fitnessdocent tijd heeft; het kan dus voorkomen dat je even moet wachten.
 

Olympos gym app

Word  fit en slim met onze Olympos gym app. Gratis te gebruiken door al onze leden. Met de Olympos gym app train je effectiever en blijf je gemotiveerd  waardoor je  sneller je fitness doelen bereikt.

 

Met de Olympos Gym app kun je:

  • Kant en klare trainingsschema’s gebruiken
  • Zelf trainingsschema’s samenstellen
  • Je dagelijkse sportprestaties bijhouden en delen
  • Je gegevens en progressie bijhouden
  • Talrijke oefeningen  bekijken in 3D voor een juiste uitvoering.
  • Tips en informatie ontvangen van je fitnesstrainer
  • Meer dan 150 achievements verdienen

 

Blijf gemotiveerd en gevarieerd  sporten met de de Olympos gym app want zoals je weet: als je fit bent , denk je beter!

 

Om gebruik te kunnen maken van deze GRATIS app, heb je een Olympos gym account nodig. Deze kun je aanvragen bij de een van onze fitnessinstructeurs. 

 

NIEUW: Olympos Gym app pro!

Vanaf heden kun je je op de Olympos gym app ook laten aanmelden als pro-member. Tegen betaling van € 10 ben je een jaar lang pro-member.

Naast de standaard toepassingen heb je volgende extra opties: onbeperkt doelen stellen en voortgangsregistratie, eigen oefeningen toevoegen, meer trainingsprogramma’s, trainingsplan creator, uitgebreid voedingssysteem, geen advertenties van derden op website en nog veel meer!

 

Ga naar een van onze fitnessinstructeur voor meer informatie en/of om je direct aan te melden. Zij zullen je na betaling PRO-member maken.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow