× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Introductieles fitness

Introductieles Olympos fitness

  1. Heb je meer dan 6 maanden fitnesservaring en een OlymPas aangeschaft en wil je fitnessen in de Olympos fitness?
    We adviseren je om je in te schrijven voor de gratis gevorderden kennismakingsles (niet verplicht). In deze korte les worden de huisregels en gebruik van kluisjes uitgelegd en is er eventueel een korte rondleiding in de fitness (max 30 min). Aanmelden voor een introductieles kan bij de sportdesk of telefonisch via tel. (030) 253 4471.  
    Indien mogelijk (jij en de instructeur hebben tijd) dan kan de kennismaking ook ad hoc plaatsvinden.
     
  2. Heb je geen of weinig (<6 maanden) fitnesservaring en een OlymPas aangeschaft en wil je fitnessen in de Olympos fitness? 
    Volg dan een gratis introductieles fitness. In deze les wordt ingegaan op de fitnessmogelijkheden bij Olympos en een beginnersschema uitgelegd. Tevens worden de huisregels en het gebruik van de kluisjes uitgelegd. Aanmelden voor een introductieles kan bij de sportdesk en telefonisch via tel. (030) 253 4471. 

Gratis introductieles Kratistos

Let op: Met je OlymPas kun je óók onbeperkt en flexibel vrij trainen in onze fitness- en crossfit-locatie 'Kratistos' (naast Olympos). Wil je eens zien welke trainingsmogelijkheden er zijn in Kratistos? Schrijf je dan (ook) vrijblijvend online in voor een gratis introductieles in Kratistos (klik hier).   

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow