× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Sportcafé

SPORTCAFÉ GESLOTEN 

Update 29 september: Als gevolg van de door de overheid afgekondigde maatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zijn we helaas genoodzaakt om het sportcafé tot nader order te sluiten. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sportcafé Olympos

Welkom in de huiskamer van Olympos en op het zonnigste terras van het Utrecht Science Park. We zijn blij je weer te kunnen ontvangen! 

 

Veiligheidsvoorschriften

Natuurlijk vragen de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 om aanpassingen en creatieve oplossingen. Om alles op een veilige manier te kunnen vormgeven is het van belang dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van zowel de algemene Olymposregels als de regels van het Sportcafé vóór je het café en/of terras bezoekt. 

 

Klik hieronder om ze te bekijken. Bij voorbaat dank voor je medewerking!

 

 

Aangepaste openingstijden*

Maandag t/m vrijdag
16:00-23:30 uur: Sportcafé en terras zijn geopend. Er geldt een registratieplicht. Alcoholhoudende dranken zijn alleen toegestaan in het sportcafé en op het terras. 

 

Zaterdag en zondag
08:30-12:00 uur: Sportcafé is geopend voor afhaal (helaas geen zitplaatsen). Geen alcohol en geen registratieplicht.

12:00-20:00 uur: Sportcafé en terras zijn geopend (mits er voldoende bezetting is). Er geldt een registratieplicht. Alcoholhoudende dranken zijn alleen toegestaan in het sportcafé en op het terras. 

 

*  Bij slecht weer / slechte weersverwachting zal het terras sluiten / gesloten blijven.

 

 

---------------------------------------------------------------------------

 

Sportcafé Olympos is een van de gezelligste plekken op Utrecht Science Park (De Uithof). In de huiskamer van Olympos kun je voor of na het sporten of als je in de buurt bent wat drinken, een hapje eten of gewoon komen relaxen. Het is tevens voor meer dan 20 studentensportverenigingen die op Olympos sporten de thuisbasis.

 

Bij Sportcafé Olympos kun je:

  • eten en drinken tegen een zacht prijsje
  • sport kijken op groot scherm
  • gebruikmaken van gratis wifi (en je laptop en telefoon opladen bij een van de studie/werkplekken)
  • en natuurlijk ook gewoon relaxen.
 

En niet onbelangrijk: het terras van Sportcafé Olympos is het zonnigste terras van het Utrecht Science Park.

 

Meer informatie? Neem contact op met Marco Boccaletti of Jolanda Willigenburg via (030) 253 3636, of via e-mail: sportcafe@olympos.nl.


 

 

Sportcafé Olympos ligt vlakbij de uitvalswegen en de snelweg en er is een ruime fietsenstalling en parkeergelegenheid. Klik hier voor uitgebreide informatie over de bereikbaarheid.

 
 
 
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow