× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Sportcafé

TERRAS WEER (BEPERKT) OPEN! 

Sportcafé Olympos

Welkom terug op het zonnigste terras van het Utrecht Science Park. We zijn heel blij je weer te mogen ontvangen! Je bent van harte welkom om een drankje te komen doen. We werken met timeslots van een uur om zo veel mogelijk mensen plek te kunnen bieden. Reserveren kan bij de ingang van het terras, in (max.) viertallen en uitsluitend met geldige OlymPas. 

 

Neem je OlymPas dus mee en zorg dat de sticker op je pas de juiste geldigheidsdatum heeft! 

Heb je nog geen fysieke pas, of  heb je een sticker met verouderde geldigheidsdatum, ga dan naar de desk om je pas te laten printen of om een nieuwe sticker halen, en toon bij de desk de vereiste docs (klik hier om te zien welke dat zijn).

 

Veiligheidsvoorschriften en huisregels
Natuurlijk vragen de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 om aanpassingen en creatieve oplossingen. Om alles op een veilige manier te kunnen vormgeven is het van belang dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften en regels houdt. 
 

Zorg ervoor dat je kennis neemt van zowel de huisregels van het Sportcafé als de algemene Olymposregels vóór je het terras bezoekt. Bij voorbaat dank voor je medewerking!

 

 

Aangepaste openingstijden*

 

Maandag t/m vrijdag

17:00 - 23:00 uur

 

Zaterdag en zondag

In juli (en mogelijk begin augustus) is het sportcafé in het weekend gesloten.

 

*  Bij slecht weer / slechte weersverwachting zal het terras sluiten / gesloten blijven.

 

Vactures en meer info

Meer informatie of zoek je een leuke bijbaan en wil je de crew van het sportcafé komen versterken? Neem contact op met Marco Boccaletti of Jolanda Willigenburg via (030) 253 3636, of via e-mail: sportcafe@olympos.nl.


 

 

Sportcafé Olympos ligt vlakbij de uitvalswegen en de snelweg en er is een ruime fietsenstalling en parkeergelegenheid. Klik hier voor uitgebreide informatie over de bereikbaarheid.

 
 
 
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow