Alumni UU

Alumni UU

Sportcentrum Olympos, gelegen op Utrecht Science Park / De Uithof, is het sportcentrum van de Universiteit Utrecht en beschikt over een ruime en moderne accommodatie met zowel binnen- als buitensportfaciliteiten en een zeer breed sportaanbod

Vanwege de samenwerking tussen het Utrechts Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht en Olympos sporten UU-alumni* bij Olympos met korting (tarief B)

*) Mits in het bezit van een Ufonds Vriendenpas.

 

Voordelig sporten met de OlymPas 

Met de OlymPas kun je onbeperkt, flexibel en zonder bijbetaling deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. 

 

Zo kun je met de OlymPas:

 

Korting

Als alumnus en Vriend van het Utrechts Universiteitsfonds (alumni van de Universiteit Utrecht die een Ufonds Vriendenpas hebben) ontvang je korting op de aanschaf van de OlymPas. De OlymPas kost voor een heel jaar  € 270 (tariefcategorie B) en voor een maand € 27. De OlymPas kan ook voor meerdere maanden aangeschaft worden (en kost dan x aantal keer het maandtarief). De OlymPas kan op elk moment in het jaar aangeschaft worden en is geldig vanaf de datum van aanschaf. Je betaalt géén inschrijfgeld en er geldt geen opzegtermijn.

 

Meer informatie over de OlymPas en actuele roosters vind je hier.

 

Aanschaf OlymPas

De OlymPas is te koop bij de sportdesk van Olympos. De OlymPas voor een jaar is tevens online te koop via deze website (betaling via iDEAL). Meer informatie vind je ook bij Hoe inschrijven

 

Sport, evenementen, horeca en vergaderen

Wil je met collega’s, vrienden of  afdeling een sportdag, clinic of ander evenement organiseren? Wil je een brainstormsessie organiseren of een keer sportief vergaderen buiten de deur? De accommodatie van Olympos is ook te huur! Voor en na het sporten is het goed toeven in het gezellige Sportcafé. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact op met de coördinator Planning & Verhuur via tel. (030) 253 1667 of verhuur@olympos.nl.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow