× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een beperkt (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Kinderen

Kinderfeestjes 

Binnenkort een jarige? En wil je een leuk en origineel kinderfeestje organiseren? Bij een sportfeestje op Sportcentrum Olympos kunnen kinderen zich lekker uitleven. Gezond en actief, binnen of buiten, en met een ruime keuze aan mogelijkheden: coole voetbaltrucs leren, een wedstrijdje knotsbal of volleybal spelen, of klimmen op onze klimmuur; het kan allemaal! 

 

Sportfeestjes

Wat vindt je kind het leukst? Hij/zij kan kiezen uit:

  • een voetbalfeestje
  • een knotsbalfeestje
  • een volleybalfeestje
  • een klimfeestje*
  • een survivalfeestje**

 

Prijzen en tijdsduur

Een voetbal-, knotsbal-, survival- of volleybalfeestje kost € 12,50 per kind. Een klimfeestje kost € 17,50 per kind. Voor alle feestjes geldt een minimum van 8 kinderen. 
Een voetbal-, knotsbal- of volleybalfeestje duurt 1,5 uur. Een klimfeestje duurt 2 uur en een survivalfeestje duurt 1 uur. 

 

Begeleiding

De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste trainers. We stemmen de oefeningen af op de leeftijd van de kinderen. Voor alle feestjes geldt dat er tenminste 1 ouder of begeleider aanwezig is. Voor klimfeestjes is dat 1 ouder/ begeleider per 3 kinderen. 

 

Parkeren en catering

Voor meer informatie over de parkeermogelijkheden rondom Olympos klik hier. Na afloop kunt u eventueel in ons Sportcafé terecht voor wat te eten of te drinken. Helaas kunt u hiervoor niet reserveren. Let op: met name in de weekenden kan het erg druk zijn in het Sportcafé.  
Ook kunt u gebruik maken van de kleedkamers in Olympos indien nodig. 

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via tel. (030) 253 1667 of e-mail verhuur@olympos.nl. Geeft u duidelijk aan welke leeftijd de kinderen hebben en naar welke data en tijden uw voorkeur uitgaat, dan kunnen wij kijken naar de beschikbaarheid van onze zalen/ klimwand en trainers.

 

* Een klimfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een klimfeestje vindt plaats op onze klimwand Kalymnos naast de P+R. Dit is een buitenwand, in principe gaat ook bij slecht weer het feestje door.
** Een survivalfeestje vindt eveneens buiten plaats. Het is raadzaam kleding te dragen die vuil mag worden en (droge) reservekleding mee te nemen. 

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow