× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Actiepagina CBS

Zomeractie: een maand gratis sporten voor medewerkers CBS

Ken je Olympos nog niet of heb je langer dan een jaar geen geldige OlymPas? 
Dan kun je in de zomer een maand lang helemaal gratis sporten, zonder verdere verplichtingen! 

Samenwerking CBS - Olympos
Het CBS en Sportcentrum Olympos hebben al enige tijd een partnerovereenkomst, waardoor medewerkers van het CBS met korting (tarief B) de OlymPas (de all-in sportkaart van Olympos) kunnen aanschaffen.  

Zomeractie: Een maand gratis sporten
Om CBS-medewerkers die Olympos nog niet (goed) kennen in de gelegenheid te stellen om (hernieuwd) kennis te maken, is er nu een actie waarbij je een maand lang zelfs GRATIS kunt sporten, zonder verdere verplichtingen. 


Looptijd actie 

Deze zomeractie loopt van nu t/m 31 juli 2016. D.w.z. op alle dagen in deze periode kun je binnen de openingstijden naar de sportdesk komen om je gratis maandkaart te laten aanmaken, mits je aan de voorwaarden voldoet (zie ook onderaan). 31 Juli is dus de laatste dag is waarop je je gratis OlymPas kunt ophalen. Op de dag dat je je OlymPas hebt ontvangen, gaat je maand gratis sporten in. Per 1 augustus geldt bij aanschaf van de OlymPas weer het reguliere kortingstarief voor CBS (kortingstarief B).    


Wat kan ik doen met de gratis OlymPas?
Een OlymPas geeft je toegang tot het brede sportaanbod van Olympos. In de zomer (m.i.v. de week van 4 juli) geldt een licht aangepast programma t.o.v. het reguliere OlymPas-aanbod. Zo zijn er bijvoorbeeld  geen cursussen (een aantal cursussen wordt wel als groepsles aangeboden) en er zijn geen voetbalcompetities in de zomer (gaan vanaf september weer van start!). 

Je kunt met je GRATIS OlymPas wél een maand lang:


Meer informatie over het actuele sportaanbod en roosters vind je op deze website.

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

 • Kom naar de sportdesk van Olympos en laat een gratis OlymPas maandkaart aanmaken. 
 • Neem een recente loonstrook en een geldig legitimatiebewijs mee om aan te tonen dat je medewerker van het CBS bent. Heb je geen loonstrook, dan kun je Manon Verweij (CBS) vragen om een brief voor Olympos voor je te maken op CBS briefpapier. Manon is te bereiken via: m.verweij@cbs.knaw.nl.
 • Na gratis 'aanschaf' bij de desk, wordt je OlymPas geprint. Vanaf dat moment kun je maand lang gratis sporten. Je betaalt géén inschrijfgeld  en na een maand loopt je OlymPas automatisch af!  
 • Als je wil gaan fitnessen maar weinig of nog geen ervaring hebt, schrijf je dan in voor een gratis introductieles fitness. Daarvoor kun je een afspraak maken bij de sportdesk, of via tel (030) 253 4471.
 • Check hieronder ook de voorwaarden s.v.p.


Voorwaarden voor deelname

 • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt geen inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na een maand af. Uiteraard kun je na afloop van je gratis maandkaart de OlymPas met CBS-korting aanschaffen (tarief B; € 24 per maand of € 240 per jaar), maar dat is niet verplicht.
 • Aan deze actie kun  je alleen deelnemen als je nooit eerder een OlymPas hebt gehad, of als je OlymPas langer dan een jaar geleden verlopen is. 
 • Je dient medewerker van het CBS te zijn en dat bij inschrijving/aanschaf van je gratis OlymPas maandkaart bij de sportdesk van Olympos te kunnen aantonen met een geldig legitimatiebewijs en een recente loonstrook OF een brief van het CBS (zie ook hierboven) en een geldige legitimatie.
 • Je dient je bij de sportdesk van Olympos te komen inschrijven. Na je inschrijving bij de sportdesk kun je gaan sporten; je ontvangt een geprinte OlymPas  als bewijs voor je inschrijving. Deelname aan deze actie via de webshop van Olympos is niet mogelijk.  
 • Je mag slechts één keer deelnemen aan deze gratis maand-actie. 
 • Deze actie loopt van nu t/m 31 juli, d.w.z. dat 31 juli de laatste dag is waarop een gratis OlymPas maandkaart opgehaald kan worden bij de sportdesk. 
 • De OlymPas kan binnen openingstijden van de sportdesk op elke dag in de periode van nu t/m 31 juli 2016 gratis ‘aanschaft’ worden, en is vanaf die dag een maand geldig.  


Zomeropeningstijden
Olympos heeft ruime openingstijden, waardoor het sporten makkelijker te combineren met werk- en privérooster. 

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 22.30 uur 4 juli t/m 12 augustus 
Zaterdag & zondag09.00 - 18.00 uur2 juli t/m 28 augustus


Meer informatie
Sportcentrum Oympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - De Uithof
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow