Actiepagina UMC Utrecht

Actie: een maand gratis sporten voor medewerkers UMCU

Ben je UMCU-medewerker en ken je Olympos nog niet of is je OlymPas niet meer geldig? 
Dan kun je nu (hernieuwd) kennismaken en een maand lang helemaal gratis sporten, zonder verdere verplichtingen! Je betaalt géén inschrijfgeld  en na een maand loopt je OlymPas automatisch af!  
 

Een maand gratis sporten

Om UMCU-medewerkers die Olympos nog niet (goed) kennen in de gelegenheid te stellen om (hernieuwd) kennis te maken, is er nu een actie waarbij je een maand lang zelfs GRATIS kunt sporten, zonder verdere verplichtingen. 

Looptijd actie 
Deze actie loopt van nu t/m 31 januari 2018. D.w.z. op alle dagen t/m 31 januari kun je binnen de openingstijden naar de sportdesk komen om je gratis maandkaart te laten aanmaken, mits je aan de voorwaarden voldoet (zie ook onderaan). 31 Januari is dus de laatste dag is waarop je je gratis OlymPas kunt ophalen. Op de dag dat je je OlymPas hebt ontvangen, gaat je maand gratis sporten in. Per 1 februari geldt bij aanschaf van de OlymPas weer het reguliere kortingstarief voor UMCU (kortingstarief B).    

Wat kan ik doen met de gratis OlymPas?

Je kunt met je GRATIS OlymPas maandkaart:

 

Meer informatie over het sportaanbod en actuele roosters vind je op deze website.

Let op: In de kerstvakantie (25 december t/m 7 januari) geldt een aangepast groepslesrooster. 


Hoe maak ik gebruik van deze actie?
 • Kom uiterlijk 31 januari naar de sportdesk van Olympos en laat een gratis OlymPas maandkaart aanmaken. 
 • Neem een recente loonstrook en een geldig legitimatiebewijs mee om aan te tonen dat je medewerker van het UMCU bent. 
 • Na gratis 'aanschaf' bij de desk, wordt je OlymPas geprint. Vanaf dat moment kun je maand lang gratis sporten. 
 • Als je wil gaan fitnessen maar weinig of nog geen ervaring hebt, schrijf je dan in voor een gratis introductieles fitness. Daarvoor kun je een afspraak maken bij de sportdesk, of via tel (030) 253 4471.
 • Check hieronder ook de voorwaarden s.v.p.
 • Om drukte (en wachtijd) bij de sportdesk te voorkomen, is het handig als je je tevoren alvast op onze website kosteloos en vrijblijvend registreert. Dat kan via: www.olympos.nl/registeren.

Voorwaarden voor deelname
 • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt geen inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na een maand af. Uiteraard kun je na afloop van je gratis maandkaart de OlymPas met UMCU-korting aanschaffen (tarief B; € 24,95 per maand of € 249,50 per jaar), maar dat is niet verplicht.
 • Aan deze actie kun  je alleen deelnemen als je op de datum van gratis 'aanschaf' van de maandkaart geen geldige OlymPas hebt. 
 • Je dient je bij de sportdesk van Olympos te komen inschrijven. Na je inschrijving bij de sportdesk kun je gaan sporten; je ontvangt een geprinte OlymPas als bewijs voor je inschrijving. Deelname aan deze actie via de webshop van Olympos is niet mogelijk.  
 • Je dient medewerker van het UMCU te zijn en dat bij inschrijving/aanschaf van je gratis OlymPas maandkaart bij de sportdesk van Olympos te kunnen aantonen. Zie hier welke documenten je moet meenemen naar de sportdesk
 • Je mag slechts één keer deelnemen aan deze gratis maand-actie. 
 • Deze actie loopt van nu t/m 31 januari 2018, d.w.z. dat 31 januari de laatste dag is waarop een gratis OlymPas maandkaart opgehaald kan worden bij de sportdesk. 
 • De OlymPas kan binnen openingstijden van de sportdesk op elke dag in de periode van nu t/m 31 januari 2018 gratis ‘aanschaft’ worden, en is vanaf die dag een maand geldig.  
 • Aan deze actie kunnen maximaal 500 UMC-medewerkers deelnemen. 

Openingstijden
Olympos heeft ruime openingstijden, waardoor het sporten makkelijker te combineren met werk- en privérooster. 
Maandag t/m vrijdag  07.00 - 23.30 uur  
Zaterdag & zondag  09.00 - 19.00 uur  

 

Let op: tijdens de feestdagen gelden aangepaste openingstijden! Klik hier om ze te bekijken.

 

Samenwerking UMCU - Olympos

Het UMCU heeft een partnerovereenkomst met Olympos. Vanwege deze overeenkomst kun je als UMC Utrecht-medewerker** met korting de OlymPas aanschaffen. De OlymPas geeft je de mogelijkheid om flexibel en vrijwel onbeperkt gebruik te maken van het brede sportaanbod.  

 

** Partners van UMCU-medewerkers, gepensioneerde UMCU-medewerkers, vrijwilligers van het UMCU en hun partners van UMCU-vrijwilligers kunnen ook en met dezelfde korting all-in sporten bij Olympos. Aan deze gratis maand sporten-actie kunnen echter alleen UMCU-medewerkers deelnemen. 

 

Meer informatie
Sportcentrum Oympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - De Uithof
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl 
Facebook: /sportcentrumolympos  Twitter @olymposutrecht 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow