× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Particulieren

Particulieren

Sportaanbod

Het gevarieerde sportaanbod van meer dan 70 sporten is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen student of medewerker bent van één van de instellingen waar Olympos mee samenwerkt! Val je niet onder tariefcategorie A of B, dan is tarief C voor het hele aanbod voor jou van toepassing. Wil je het sportaanbod bekijken, ga dan naar het overzicht  van alle sporten of klik hier.

 

De OlymPas

Met de OlymPas kun je een jaar lang onbeperkt en flexibel deelnemen aan zo’n 40 sporten uit het aanbod van Olympos, zoals fitnessen, vrij tennissen, squashen, klimmen, deelnemen aan de Futsal- of 7 tegen 7-voetbalcompetitie, cursussen en groepslessen. De Olympas is te koop bij de sportdesk of online via de deze website (betaling is alleen mogelijk via iDEAL). Meer informatie vind je ook bij Hoe inschrijven

 

Sport op maat

Naast dit uitgebreide aanbod is het ook mogelijk ‘op maat’ te sporten.  

 

Wil je een clinic of ander evenement (laten) organiseren, of bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of bedrijf een speciale cursus op maat volgen? Neem dan contact op met de coördinator Planning & Verhuur via tel. (030) 253 1667 of verhuur@olympos.nl.

Tevens heeft Olympos maatwerkprogramma’s en speciale mogelijkheden voor verschillende soorten sporters: 

 

Evenementen, vergaderen en  horeca

De veelzijdige accommodatie van Olympos is ook te huur! Wil je bijvoorbeeld een keer ‘los’ sporten, een zaal, baan of veld huren voor een wedstrijd of een toernooi, sportdag of ander evenement? Neem dan voor meer informatie over de mogelijkheden, beschikbaarheid  en tarieven contact op de coördinator Planning & Verhuur via tel. (030) 253 1667 of verhuur@olympos.nl.
Tevens beschikt Olympos over een aantal vergaderruimtes en een gezellig sportcafé, waar het voor en na het sporten of vergaderen goed toeven is. 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow