× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Hogeschool Utrecht

Sportaanbod voor studenten van de Hogeschool Utrecht

Sportcentrum Olympos op De Uithof beschikt over een moderne en ruime accommodatie met zowel binnen- als buitensportfaciliteiten. Het aanbod is zeer divers: er is keuze uit ruim 70 sporten. Vanwege de samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht en Olympos 

sporten HU-studenten bij Olympos met korting (tarief A). Klik hier voor een overzicht van het volledige sportaanbod van Olympos.  


Sport, evenementen, horeca, vergaderen

Met collega’s, vrienden of uw afdeling een sportdag, clinic of ander evenement organiseren? Wilt u een brainstormsessie organiseren of een keer vergaderen buiten de deur? De accommodatie van Olympos is ook te huur! 
Voor en na het sporten is het goed toeven in het Sportcafé
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact op met de coördinator Planning & Verhuur via tel. (030) 253 1667.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow