Zomeractie

Kortingsactie voor medewerkers: een jaar all-in sporten met korting

Ben je medewerker van één van onze partnerinstellingen en ken je Olympos nog niet of heb je al langer dan een jaar geen geldige OlymPas gehad? Dan kun je nu een jaarkaart met ruime korting aanschaffen. Je betaalt dan € 220 i.p.v. € 249,50. Omgerekend komt dat neer op € 18,30 per maand all-in sporten en gebruikmaken van het brede sportaanbod.

 
Looptijd actie
Deze actie loopt t/m 31 augustus 2017. Donderdag 31 augustus is dus de allerlaatste dag dat je bij de sportdesk en jaarkaart met korting kunt aanschaffen.
 

Voor wie?

Deze zomeractie geldt voor medewerkers van onze partnerinstellingen, nl medewerkers van: 

 • Universiteit Utrecht  
 • Hogeschool Utrecht  
 • Universitair Medisch Centrum Utrecht * 
 • Hubrecht instituut en Westerdijk Fungal Biodiversity Institute
 • Hogeschool van de Kunsten Utrecht (HKU)
 • Universiteit voor Humanistiek

 

Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van deze zomeractie is dat die je nog niet eerder bij Olympos hebt gesport of in het afgelopen jaar géén lid van Olympos was (d.w.z. na 1 juli 2016 geen geldige OlymPas hebt gehad). Ook als je in de zomeractie gebruik hebt gemaakt van de mogelijkheid om een maand grartis te sporten, kun je de jaarkaart met korting aanschaffen (zie ook onder het kopje 'Voorwaarden').  

 

*ook partners van UMCU-medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden van het UMCU kunnen gebruikmaken van deze actie. 

 

Wat kan ik doen met de OlymPas?
Een OlymPas geeft je toegang tot het brede sportaanbod van Olympos. In de zomer geldt een licht aangepast programma t.o.v. het reguliere OlymPas-aanbod. Klik hier om het sportaanbod voor de zomer te bekijken. Meer informatie over het actuele sportaanbod en roosters vind je op deze website. Vanaf 11 september gaat het reguliere (nog uitgebreidere) aanbod weer van start. Klik hier voor meer informatie. Naast het brede aanbod dat voor iedereen toegankelijk is (zowel studenten als medewerkers), zijn er ook sporten (cursussen en groepslessen) die alleen voor medewerkers toegankelijk zijn. 

 

 

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

 • Kom naar de sportdesk van Olympos en laat een jaarkaart met korting aanmaken. Het is handig als je je tevoren eerst alvast via de website gratis registreert via www.olympos.nl/registreren (scheelt wachttijd bij de sportdesk).  
 • Klik hier om te zien wat je daarna moet meenemen naar Olympos en dient te tonen bij de sportdesk (om aan te tonen dat je medewerker bent van een van de bovengenoemde partnerinstellingen en dus recht hebt op deelname aan deze zomer-kortingsactie). 
 • Na de aanschaf van de jaarkaart met korting bij de sportdesk, wordt je OlymPas voor je geprint. Vanaf dat moment gaat je OlymPas in en kun je gaan sporten. Je betaalt géén inschrijfgeld en je OlymPas loopt na de geldigheidsduur automatisch af.  
 • Als je wil gaan fitnessen maar weinig of nog geen ervaring hebt, schrijf je dan in voor een gratis introductieles fitness. Daarvoor kun je een afspraak maken bij de sportdesk, of via tel (030) 253 4471.  
 • Check hieronder ook de voorwaarden van deze actie s.v.p.

 

Voorwaarden :

 • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt geen inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na het verstrijken van de geldigheidstermijn  af.
 • Deze zomeractie geldt alléén voor medewerkers van bovengenoemde instellingen die nog niet eerder lid van Olympos waren of die sinds 1 juli 2016 geen geldige OlymPas hebben gehad.
 • Ook als je in deze zomeractie in juli al een gratis maandkaart hebt 'aangeschaft', kun je deze jaarkaart met korting aanschaffen. Als je dat doet, dan sport je wel heel voordelig, nl. in totaal 13 maanden (1 maand gratis en 12 maanden) voor € 220, dus omgerekend € 16,90 per maand.    
 • Deze actie kan alleen benut worden bij de sportdesk (en dus niet online).
 • De OlymPas kan binnen openingstijden van de sportdesk op elke dag in de genoemde actieperiode ‘aangeschaft’ worden, en is vanaf die dag geldig. 

 

Openingstijden
Olympos heeft ruime openingstijden (ook in de zomer), waardoor het sporten makkelijker te combineren is met werk- en privérooster. 

Meer informatie
Sportcentrum Oympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - De Uithof
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl 
Volg ons op Facebook of Twitter

 

* Medewerkers van de Universiteit Utrecht kunnen bovenop de actie ook nog gebruikmaken van de universitaire Regeling Bedrijfsfitness in het Keuzemodel Arbeidswaarden. Afhankelijk van je inkomen  kan je voordeel dan nog eens 40 % zijn. Je betaalt dan voor een heel jaar all-in sporten maar € 220 - € 88 (40%) = € 132 ! Check het intranet van de UU voor meer informatie over de Regeling Bedrijfsfitness.    


 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow