Welkom

Welkom bij Sportcentrum Olympos!

Olympos is het studentensportcentrum van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, gelegen op het Utrecht Science Park.

 

Sporten naast je studie is ontspannend, goed voor je gezondheid, en belangrijk om fit te blijven en je energiek te voelen. Maar vooral: heel leuk! Bovendien ontmoet je veel andere studenten; bijna 90% van alle sporters op Olympos is student. 

 

Daar komt nog bij dat je als student in Utrecht nergens met één pas aan zo veel sporten kunt deelnemen voor zo'n laag tarief. Met de all-in sportkaart van Olympos (de ‘OlymPas’) kun je een jaar lang flexibel en onbeperkt gebruikmaken van het brede sportaanbod voor maar € 160.

 

** Dit tarief geldt voor studenten van onze partnerinstellingen: de Universiteit Utrecht (UU), Hogeschool Utrecht (HU), Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) , Universiteit voor Humanistiek (UvH), ROC-Midden NL, Nimeto, MBO Utrecht en het Grafisch lyceum (check ook www.olympos.nl/mbopilot). Een overzicht van alle tarieven (ook voor medewerkers, andere instellingen, derden) vind je hier: www.olympos.nl/tarieven.

 

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je dus onbeperkt en flecibel deelnemen aan een breed sportaanbod. Je kunt er ook voor kiezen om lid te worden van een van de vele studentensportverenigingen die bij Olympos zijn aangesloten. Je betaalt dan aanvullend op de OlymPas ook contributie bij de vereniging (contributie verschilt per vereniging).

 

Hoe schaf ik de OlymPas aan?

Je kunt de OlymPas online aanschaffen via deze website of bij de sportdesk.

 

Online via de website

 

Aanschaf bij de sportdesk

Sportcafé

Het sportcafé is de huiskamer van Olympos. Je kunt er terecht voor een drankje of (dag)hap voor een laag tarief en relaxen op het zonnigste terras van het Utrecht Science Park. 

 

Hoe blijf ik op de hoogte?

We wensen je alvast heel veel succes en plezier met je studie in Utrecht. Tot op Olympos!  

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow