× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Welkom

Welkom bij Sportcentrum Olympos!

Olympos is het studentensportcentrum van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, gelegen op het Utrecht Science Park.

 

Sporten naast je studie is ontspannend, goed voor je gezondheid, en belangrijk om fit te blijven en je energiek te voelen. Maar vooral: heel leuk! Bovendien ontmoet je veel andere studenten; bijna 90% van alle sporters op Olympos is student. 

 

Daar komt nog bij dat je als student in Utrecht nergens met één pas aan zo veel sporten kunt deelnemen voor zo'n laag tarief. Met de all-in sportkaart van Olympos (de ‘OlymPas’) kun je een jaar lang flexibel en onbeperkt gebruikmaken van het brede sportaanbod voor maar € 140**. 

 

** Dit tarief geldt voor studenten van onze partnerinstellingen: de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Universiteit voor Humanistiek. 

 

 

Als aankomende eerstejaars krijg je bovendien een maand extra als je gebruikmaakt van de early bird actie; je kunt dan 13 maanden all-in sporten voor € 140. Omgerekend komt dat neer op €10,75 per maand. Deze pas heeft een vaste looptijd, nl van 1 augustus 2021 t/m 31 augustus 2022.

 

 • Onderaan deze pagina kun je deze eerstejaarspas t/m uiterlijk 31 augustus 2021 online aanschaffen.  

 

Wat kan ik allemaal doen met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je all-in sporten en kun je, zonder bijbetaling:

 • onbeperkt trainen in de Olympos fitness, inclusief persoonlijk schema en gebruikmaken van de Olympos gym app
 • onbeperkt trainen in onze tweede fitness- en krachtsportlocatie Kratistos (direct naast Olympos)
 • flexibel deelnemen aan een breed aanbod groepslessen (zoals kickbag, fat attack, powerpump, zumba, spinning, yoga, pilates, HIIT, en meer)
 • deelnemen aan cursussen (zoals pole fitness, klimmen, krav maga, aerial acrobatiek, volleybal, (kick)boksen, survival run en meer!) 
 • onbeperkt vrij tennissen, squashen, beachvolleyballen en klimmen (op buitenklimwand Kalymnos > 30 meter)
 • deelnemen aan hardlooptrainingen op verschillende niveaus 
 • met een team deelnemen aan een van de populaire voetbalcompetities (zaal of kunstgras)
 • deelnemen aan de Olympos tennisladder en squashladder (interne competities)
 • een kennismakingsles klimmen volgen op buitenklimwand Kalymnos
 • een kennismakingsles krachttraining in onze fitness- en krachtsportruimte Kratistos.

 

Tegen bijbetaling kun je ook:

 • deelnemen aan de cursus Stand Up Paddling (SUP)
 • lid worden van een van de vele studentensportverenigingen. Je betaalt dan aanvullend op je OlymPas contributie bij de vereniging van je keuze. Die contributie verschilt per SSV. Kijk ook op www.olympos.nl/verenigingen.

 

** Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, geldt op dit moment een (licht) aangepast programma. Het actuele aanbod vind je altijd op de Olympos website.

 

Hoe blijf ik op de hoogte?

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.olympos.nl/nieuwsbrief en ontvang updates over nieuw sportaabod, nieuwe roosters, start van de cursusinschrijving, acties, kortingen en ander nieuws.
 • Volg Olympos op Facebook, Instagram, YouTube of Twitter.
 • Meer informatie over specifieke sporten en de actuele roosters vind je natuurlijk ook altijd op www.olympos.nl

 

Schaf hieronder je eerstejaars OlymPas aan

Als aankomende eerstejaars student van de UU, HU, HKU of UvH kun je de OlymPas voor € 140 aanschaffen en all-in sporten van 1 augustus 2021 t/m 31 augustus 2022. Daar komt géén inschrijfgeld bij en er geldt geen opzegtermijn. De laatste dag waarop je deze eerstejaars OlymPas kunt aanschaffen is 31 augustus 2021.

 

Vul om gebruik te maken van de eerstejaarskorting de velden hieronder in en vink het blokje links onderaan aan. Klik vervolgens om verder te gaan op de knop ‘Doorgaan’. Betaling geschiedt via Ideal. 

 

Als je na de aanschaf (straks) in Utrecht bent, kom dan naar de sportdesk van Olympos (check hier de ruime openingstijden en adres + de route). Er wordt een foto gemaakt voor je pas en daarna wordt deze voor je geprint. Daarna kun je flexibel en onbeperkt sporten! Zorg dat je je OlymPas altijd bij je hebt en kunt tonen. 

 

We wensen je alvast heel veel succes en plezier met je studie in Utrecht. Tot op Olympos!  

Taal
Geslacht
Categorie
Instelling
Faculteit / Afdeling
Tariefcategorie  
Telefoonnummer
2e telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres bevestigen
Nieuwsbrief  
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow