Welkom

Welkom bij Sportcentrum Olympos!

Olympos is het studentensportcentrum van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, gelegen op het Utrecht Science Park.

 

Sporten naast je studie is ontspannend, goed voor je gezondheid, en belangrijk om fit te blijven en je energiek te voelen. Maar vooral: heel leuk! Bovendien ontmoet je veel andere studenten; bijna 90% van alle sporters op Olympos is student. 

 

Daar komt nog bij dat je als student in Utrecht nergens met één pas aan zo veel sporten kunt deelnemen voor zo'n laag tarief. Met de all-in sportkaart van Olympos (de ‘OlymPas’) kun je een jaar lang flexibel en onbeperkt gebruikmaken van het brede sportaanbod voor maar € 150**. 

 

** Dit tarief geldt voor studenten van onze partnerinstellingen: de Universiteit Utrecht (UU), Hogeschool Utrecht (HU), Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en de Universiteit voor Humanistiek (UvH). Check voor een overzicht van alle tarieven (ook voor medewerkers, andere instellingen, derden) www.olympos.nl/tarieven.

 

Actie: nog extra korting

Let op: Van 15 augustus t/m 30 september 2022 is er een grote kortingsactie voor studenten van UU, HU, HKU en UvH. Schaf je de OlymPas jaarkaart aan in de genoemde periode, dan betaal je tijdelijk maar €120 i.p.v. €150. Deze speciale extra korting word je aangeboden door de genoemde instellingen. Lees meer op de pagina: www.olympos.nl/studentenkorting.

 

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Wil je weten wat je allemaal met een OlymPas kunt doen, zonder bijbetaling? Klik dan hier.

 

Hoe schaf ik de OlymPas aan?

Je kunt de OlymPas online aanschaffen via deze website of bij de sportdesk.

 

Online via de website

 

Aanschaf bij de sportdesk

Sportcafé

Het sportcafé is de huiskamer van Olympos. Je kunt er terecht voor een drankje of (dag)hap voor een laag tarief en relaxen op het zonnigste terras van het Utrecht Science Park. 

 

Hoe blijf ik op de hoogte?

We wensen je alvast heel veel succes en plezier met je studie in Utrecht. Tot op Olympos!  

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow