× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma met uitsluitend buitenactiviteiten. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.

Welkom

Welkom bij Sportcentrum Olympos!

Olympos is het studentensportcentrum van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, gelegen op Utrecht Science Park – De Uithof.

 

Sporten naast je studie is ontspannend, goed voor je gezondheid en belangrijk om fit te blijven. Maar vooral: het is heel leuk! Bovendien ontmoet je veel andere studenten; bijna 90% van alle sporters op Olympos is student. 

 

Daar komt nog bij dat je als student in Utrecht nergens méér keuze hebt én nergens goedkoper sport: met de all-in sportkaart van Olympos (de ‘OlymPas’) kun je een jaar lang flexibel en onbeperkt gebruikmaken van het brede sportaanbod voor € 140**. Omgerekend komt dat neer op ca. € 11,70 per maand. 


En: voor jou als aankomende eerstejaars wordt het nog voordeliger als je je OlymPas vóór 1 september aanschaft en gebruikmaakt van de early bird korting (€ 130 voor 13 maanden, zie onderaan)! 

 

** Dit tarief geldt voor studenten van onze partnerinstellingen: de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Universiteit voor Humanistiek. 

 

Wat kun je allemaal met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je:

 

Meer informatie over specifieke sporten en de actuele roosters vind je op www.olympos.nl

Of volg Olympos op Facebook of Twitter

 

*Als je lid wil worden van een  studentensportvereniging, betaal je naast de OlymPas een aanvullend bedrag aan contributie. Die contributie verschilt per vereniging. Zie ook www.olympos.nl/verenigingen.  

 

Early bird alléén voor eerstejaars: € 130 voor 13 maanden onbeperkt all-in sporten

Als aankomende eerstejaars student van de UU, HU, HKU of UvH kun je de OlymPas vóór 1 september 2019 met extra korting aanschaffen! Je betaalt dan maar € 130 voor 13 maanden onbeperkt sporten (van 1 augustus 2019 t/m 31 augustus 2020). Daar komt géén inschrijfgeld bij en er geldt geen opzegtermijn. 

 

Vul om gebruik te maken van de eerstejaarskorting voor 1 september de velden hieronder in en vink het blokje links onderaan aan. Klik vervolgens om verder te gaan op de knop ‘Doorgaan’. Betaling geschiedt via Ideal. 

 

Als je straks in Utrecht bent, kom dan naar de sportdesk van Olympos (check hier de ruime openingstijden en adres + de route). Daar kun je je OlymPas laten aanmaken; er wordt een foto gemaakt voor je pas en daarna wordt deze voor je geprint. Daarna kun je (vanaf 1 augustus 2019) flexibel en onbeperkt sporten! Zorg dat je je OlymPas altijd bij je hebt en kunt tonen. 

 

We wensen je alvast heel veel succes en plezier met je studie in Utrecht. Tot op Olympos!  

Taal
Geslacht
Categorie
Instelling
Faculteit / Afdeling
Tariefcategorie  
Telefoonnummer
2e telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres bevestigen
Nieuwsbrief  
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow