Tennistraining voor beginners

Om je inschrijving voor de tennistraining af te ronden, moet je ingelogd zijn. Ben je nog niet ingelogd, klik dan hier (er wordt een nieuw venster geopend) om in te loggen en vernieuw daarna deze pagina.

Om je inschrijving voor een tennistraining (niveau 10) definitief te maken, dien je hieronder het vinkje te plaatsen en op doorgaan te klikken. De tennistraining wordt dan toegevoegd aan je winkelwagen, die je daarna moet afrekenen. Online betaling is alleen mogelijk via iDEAL.

De tennistraining kost € 22,80.
Of je daarbij ook voor je OlymPas moet betalen, hangt ervan af of die voldoende lang geldig is; je OlymPas moet tenminste tot en met 8 september 2024 geldig zijn.

Op je bij Sportcentrum Olympos opgegeven e-mailadres ontvang je na afronding van je betaling een bericht met een bevestiging van je aanschaf. Hoewel het in dat bericht niet apart vermeld wordt, is het tevens de bevestiging dat je de eerste en tweede fase van de inschrijving voor de tennistraining volledig succesvol doorlopen hebt.

Over de indeling van de trainingen ontvang je in het weekend van 21 juni een e-mail van TC de Uithof, op jouw in het aanmeldformulier opgegeven e-mailadres.

Voor vragen of opmerkingen over de tennistraining of indeling kan je terecht bij teco@tcdeuithof.nl.

[NotLoggedIn.Text]