Olympos gesloten

Vanwege de aangescherpte richtlijnen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is Sportcentrum Olympos ten minste t/m 28 april gesloten.

 

 

 

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Bootcamp

Bootcamp is een fitnessprogramma in de buitenlucht om je snel in goede conditie te krijgen of te houden.

Het klinkt veel strenger dan het is. De belangrijkste ingrediënten zijn: lekker buiten bezig zijn, gezellig samen in een groep, verbeteren van je conditie en je (spier)kracht, fit en soepel worden (of blijven) en PLEZIER!
Bootcamp is voor zowel mannen als vrouwen van alle niveaus; de trainer past de trainingen aan naar jouw fitheidsniveau. De lessen bestaan onder andere uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. 

Kortom: dé ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in een uitdagende omgeving.

 

Let op: voor elke bootcamples verzamelen we in de hal, m.u.v. van de les op woensdag. Dan wordt er verzameld op het bootcampplein bij de Leuvenlaan.

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.
 
Let op: de gratis les van woensdag 12:30 uur is een les van de 'Beweegbakfiets' en is alleen voor medewerkers van organisaties en bedrijven op het Utrecht Science Park of de binnenstad. Voor de lessen van de Beweegbakfiets heb je geen OlymPas nodig (vrije inloop) en hoef je je niet aan te melden. Dus neem gerust een collega mee! Lees hier meer.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
do
9 apr
19:30 - 20:25
Alle niveaus
Fenne
22 0 Vervallen
  
ma
13 apr
19:30 - 20:25
Alle niveaus
Pablo
22 1 Vervallen
  
wo
15 apr
12:30 - 13:15
Voor medewerkers
Melisizwe
25 0 Vervallen
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow