Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Drytool vrij sporten 

- Drytoolen is mogelijk in de periode ca. 1 november t/m 31 maart -

 

Kom Drytoolen op Kalymnos, onze outdoor klimwand (> 31 meter), gebouwd tegen P+R Utrecht Science Park. Een deel van deze wand (14,2 meter) is geschiktgemaakt om te klimmen met ijsbijlen en stijgijzers

Vooraf online reserveren voor een timeslot is verplicht.  Om een timeslot te reserveren heb je een geldige OlymPas nodig. Heb je die niet? Bij het boeken van een timeslot wordt je automatisch een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via Ideal). Bekijk hier de tarieven.

 

Uitsluitend volwassen zelfstandige klimmers met minimaal een Klimvaardigheid bewijs Indoor Voorklimmen kunnen in de vrije uren drytoolen op Kalymnos. Zonder Klimvaardigheidsbewijs van de NKBV is er GEEN toegang mogelijk. Neem je bewijs dus mee! Heb je nog geen officieel klimvaardigheidsbewijs, maar wel ruime klimervaring? Schrijf je dan in voor de klimvaardigheidstoets.

 

Gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels, de COVID-veiligheidsvoorschriften en de algemene voorwaarden van klimmuur Kalymnos en de aanvullende drytoolvoorwaarden (in te zien bij de sportdesk) te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

In het reserveringsschema hieronder kun je een timeslot Drytool vrij sporten reserveren.

 

Let op: Als je wilt komen sportklimmen dan kies dan bovenaan deze pagina voor "KLIMMEN VRIJ SPORTEN" en reserveer op die pagina je timeslot!

 

Wil je een workshop Drytoolen (ook op Olympos/Kalymnos) volgen? Klik dan hier.

 

Reserveren

  • Reserveren om te drytoolen mag voor maximaal 1 timeslot per dag. Er is plek voor 6 klimmers per timeslot.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij de boeking van een timeslot online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. 
  • Reserveren kan vanaf twee dagen vóór de dag waarop je een timeslot wil reserveren.
  • Als je reserveert voor een timeslot, ga je automatisch akkoord met de klimvoorwaarden.
  • Bij aanmelden dien je aanvullende drytoolvoorwaarden te ondertekenen als je dat niet al eerder gedaan hebt.
  • Reserveer alleen een timeslot als je zeker weet dat je komt drytoolen. Restitutie van een dagkaart is niet mogelijk.
  • Annuleer je timeslot als je toch niet kunt komen om te voorkomen dat timeslots onnodig bezet blijven. Annuleren kan online via 'Mijn sportoverzicht'  op de website (eerst inloggen). Je plek komt dan vrij voor andere drytoolers. 
  • Let op: Heb je een OlymPas aangeschaft om te komen drytoolen of klimmen maar heb je geen NKBV Klimvaardigheidsbewijs, dan heb je geen toegang tot Kalymnos en ontvang je geen restitutie.

 

Let op: i.v.m. de COVID-maatreglen kunnen er momenteel helaas géén materialen gehuurd worden! 

 

Check voor de beschikbare timeslots de tabel hieronder.  

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow