× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Drytool vrij sporten 

Kom Drytoolen op Kalymnos, onze outdoor klimwand (> 31 meter), gebouwd tegen P+R Utrecht Science Park. Een deel van deze wand (14,2 meter) is geschiktgemaakt om te klimmen met ijsbijlen en stijgijzers

Vooraf online reserveren voor een timeslot is verplicht.  Om een timeslot te reserveren heb je een geldige OlymPas nodig. Heb je die niet? Bij het boeken van een timeslot wordt je automatisch een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via Ideal). Bekijk hier de tarieven.

 

Uitsluitend volwassen zelfstandige klimmers met minimaal een Klimvaardigheid bewijs Indoor Voorklimmen kunnen in de vrije uren drytoolen op Kalymnos. Zonder Klimvaardigheidsbewijs van de NKBV is er GEEN toegang mogelijk. Neem je bewijs dus mee! Heb je nog geen officieel klimvaardigheidsbewijs, maar wel ruime klimervaring? Schrijf je dan in voor de klimvaardigheidstoets.

 

Veiligheidsvoorschriften

In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels. Voordat je vrij kunt komen klimmen, dien je de volgende teksten te lezen en je aan alle genoemde regels te houden:

 

Lees deze regels s.v.p. goed door voor je naar Olympos/Kalymnos komt en houd je er aan! 
Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

In het reserveringsschema hieronder kun je een timeslot Drytool vrij sporten reserveren.

 

Let op: Als je wilt komen sportklimmen dan kies dan bovenaan deze pagina voor "KLIMMEN VRIJ SPORTEN" en reserveer op die pagina je timeslot!

 

Wil je een workshop Drytoolen (ook op Olympos/Kalymnos) volgen? Klik dan hier.

 

Reserveren

  • Reserveren om te drytoolen mag voor maximaal 1 timeslot per dag. Er is plek voor 6 klimmers per timeslot.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij de boeking van een timeslot online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. 
  • Reserveren kan vanaf twee dagen vóór de dag waarop je een timeslot wil reserveren.
  • Als je reserveert voor een timeslot, ga je automatisch akkoord met de klimvoorwaarden.
  • Bij aanmelden dien je aanvullende drytoolvoorwaarden te ondertekenen als je dat niet al eerder gedaan hebt.
  • Reserveer alleen een timeslot als je zeker weet dat je komt drytoolen. Restitutie van een dagkaart is niet mogelijk.
  • Annuleer je timeslot als je toch niet kunt komen om te voorkomen dat timeslots onnodig bezet blijven. Annuleren kan online via 'Mijn sportoverzicht'  op de website (eerst inloggen). Je plek komt dan vrij voor andere drytoolers. 
  • Let op: Heb je een OlymPas aangeschaft om te komen drytoolen of klimmen maar heb je geen NKBV Klimvaardigheidsbewijs, dan heb je geen toegang tot Kalymnos en ontvang je geen restitutie.

 

LET OP: Er worden vooralsnog geen schoenen of materiaal verhuurd.

 

Check voor de beschikbare timeslots de tabel hieronder.  

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow