Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Kratistos vrij sporten

Olympos heeft een mooie tweede fitnesslocatie 'Kratistos', gelegen op de begane grond van P+R Utrecht Science Park (naast Olympos). Het is een strakke, industriële ruimte van 325m2 waar je terecht kunt voor fitness- en krachttraining. 
 
In de ruimte staan een tweetal rigs voor gymnastic- en halteroefeningen, tevens een groot assortiment aan gewichten, bumper Plates, halters, kettelebells en twee platforms voor gewichtheffen. Daarnaast staan er ook nog airdynes, concept roeiers, S-drives, Ski ergometers en een tank om aan het uithoudingsvermogen te werken.

Naast vrij trainen kun je ook de intensieve cursus hyrox of Cross challenge volgen. Zo kun je nieuwe technieken leren en verantwoord je grenzen verleggen. Let op: tijdens de cursussen is er beperkt ruimte voor vrij trainen in Kratistos. 

 

Gratis met OlymPas
Met een geldige OlymPas kun je binnen de openingstijden onbeperkt vrij trainen in Kratistos. Je hoeft niet tevoren te reserveren (let op: in de Olympos fitness is vooraf een timeslot reserveren wél verplicht!).

 

Ben je nieuw in Kratistos?
Meld je dan de eerste keer binnenkomst aan bij de aanwezige instructeur of toezichthouder. Je krijgt dan een korte uitleg over de veiligheids- en gebruiksregels en de trainingsmogelijkheden in Kratistos.  


Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Openingstijden Kratistos*

 Maandag  08.00 - 20.30 uur
 Dinsdag  08.00 - 20.30 uur
 Woensdag  08.00 - 20.30 uur
 Donderdag

 08.00 - 20.30 uur

 Vrijdag

 08.00 - 20.30 uur

 Zaterdag  12.00 - 16.00 uur
 Zondag  10.00 - 18.00 uur

 

*) Op feestdagen is Kratistos gesloten. Klik hier voor meer informatie.

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow