Olympos gesloten

Vanwege de aangescherpte richtlijnen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is Sportcentrum Olympos ten minste t/m 28 april gesloten.

 

 

 

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Pound

Cardio jamsessie
Pound is ’s werelds eerste cardio jamsessie en is in 2011 ontstaan in Los Angeles. Met behulp van Ripstix, speciaal ontworpen lichtgewicht drumsticks, train je tijdens deze workout het hele lichaam. Alle oefeningen worden gedaan op popmuziek. Pound brengt cardio, conditietraining, krachttraining, yoga en pilates samen.

 

Focus
Dankzij de Ripstix verschuift de focus tijdens de training van het tellen van de oefeningen of het kijken naar de klok naar het ritme van de muziek. Daardoor zijn de oefeningen beter vol te houden. Met een workout van 45 minuten verbrand je wel 900 calorieën. Pound verbetert het ritmegevoel, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. 

 

Let op: de les wordt in het Engels gegeven.

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
do
9 apr
09:15 - 10:00
Alle niveaus
Jana
19 0 Vervallen
  
wo
15 apr
19:00 - 19:45
Alle niveaus
Jana
22 0 Vervallen
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow