Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Step&shape

Dat is steppen en bodyshapen tegelijk in een les vol uitdaging, choreografie, fun en energie op heerlijke beats! Deze les is echt geschikt voor sporters die een afwisselende les willen. In deze les zit zowel een choreografie- als een krachtelement. In het eerste deel van de les wordt er gewerkt aan een leuke combinatie van pasjes op en rondom de step. Het tweede deel van de les bestaat uit pittige krachtoefeningen en als slot een heerlijke cooling down.

 

Niveau per les
Er staan wekelijks vier lessen step&shape op het rooster:

  • Woensdag 16.00 uur: step&shape basis. Easypeasy choreografie die echt iedereen kan! Juist omdat de pasjes niet zo moeilijk zijn, zul je ervaren hoe leuk deze les is. Alles staat in het teken van FUN! Als het de eerste keer is dat je een step(&shape)les doet, is dit een prettige kennismaking met step.
  • Zondag 11.40 uur: step&shape medium. Iets moeilijkere pasjes dan de basisles, maar ook zeker voor iedereen toegankelijk!
  • Dinsdag 18.00 uur: step&shape XL gevorderd (extra lange les). Hier gaan we ALL THE WAY! Complexe choreografieën voor als je écht van een uitdaging houdt!

 

Kortom, drie verschillende lessen met drie verschillende niveaus. Probeer ze allemaal!

 

Neem een handdoek mee (verplicht).

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Reserveren

 

  • Vooraf online een plek in de les reserveren is verplicht. Kom niet naar Olympos als je niet gereserveerd hebt. 
  • Reserveren kan in tabel hieronder vanaf 7:30 uur twee dagen vóór de dag waarop de les plaatsvindt.
  • Heb je geen OlymPas, dan kun je bij het reserveren van je plek in de training online een OlymPas aanschaffen voor een dag, maand of jaar. Klik hier voor de tarieven.
  • Omdat we zo veel mogelijk OlymPashouders plek willen bieden, vragen we je om niet meer dan 2 groepslessen per week te reserveren. 
  • Annuleringen/wijzigingen van lessen worden bekend gemaakt op de pagina lesuitval.
  • Reserveer alleen een plek in de les als je zeker weet dat je komt.
  • Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, maak je reservering dan ongedaan via ‘Mijn sportoverzicht’ op de website van Olympos (eerst inloggen), zodat je plek vrij komt voor een andere sporter.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
di
6 jun
18:00 - 19:25
Gevorderden
Emma
30 8 Reserveer  
  
wo
7 jun
16:00 - 16:55
Basis
Sharon
30 0 Reserveer  
  
zo
11 jun
11:35 - 12:30
Medium
Emma
30 0 Vanaf 09 jun
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow