Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness: extra voordelig sporten met de OlymPas

Medewerkers van de Universiteit Utrecht kunnen - naast de korting (tarief B) die voor hen sowieso al geldt voor sporten bij Olympos met de OlymPas - nóg voordeliger bij Olympos sporten als ze gebruikmaken van de universitaire Regeling Bedrijfsfitness. Zie voor het uitgebreide sportaanbod van de OlymPas hieronder.

 

Tarief OlymPas voor medewerkers van de Universiteit Utrecht (kortingstarief B)

OlymPas  Categorie B
Jaar € 270,00
Maand € 27,00

 

Regeling Bedrijfsfitness

De Regeling Bedrijfsfitness valt onder het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden van de universiteit. Het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden houdt in dat een UU-medewerker een 'bron' (zoals salaris, eindejaarsuitkering etc.) belastingvrij kan inzetten voor een bepaald 'doel', waaronder dus ook sporten bij Olympos met de OlymPas. De onkostenvergoeding voor de aanschaf van de OlymPas (à € 270,-) kan tot een maximum van € 270 worden verstrekt. Meer informatie over de Regeling Bedrijfsfitness, de voorwaarden en het declaratieformulier vind je op de pagina Regeling Bedrijfsfitness op het intranet.

 

Aanbod OlymPas: toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos

Met de OlymPas kun je flexibel en binnen ruime openingstijden zonder bijbetaling deelnemen aan:

Meer informatie over de OlymPas en roosters, vind je hier.

 

De OlymPas aanschaffen

De OlymPas aanschaffen kan bij de sportdesk van Olympos of online via deze website (klik daarvoor hier en scroll naar de verkooptabel onder aan de pagina).  De OlymPas maandkaart aanschaffen kan alleen bij de sportdesk. Als je gebruik wil maken van de Regeling Bedrijfsfitness, bewaar dan je kassabon (sportdesk) of de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf via de website goed. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden hoe bij de universiteit te declareren, op het intranet van de universiteit. Voor meer informatie over wat je moet meenemen als je je OlymPas aanschaft bij de sportdesk en/of je OlymPas bij de sportdesk laat aanmaken, klik hier.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow