× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een beperkt (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
 
Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
Geen aanbod

Squash vrij sporten

Met een OlymPas kun je per dag drie kwartier squashen, ook 's avonds. Reserveren van een squashbaan kan uitsluitend met een OlymPas, vanaf één week van tevoren bij de sportdesk of telefonisch via tel. (030) 253 4471.

OlymPas aanschaffen

Voor squash vrij sporten heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal. Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen. 

 

Opmerkingen:

 • Neem je eigen racket en bal mee!
 • Let op: de squashbanen mogen alleen betreden worden met daarvoor geschikte (en schone) indoorschoenen. 
 • Je kunt eventueel ook een racket huren à € 5,00 per racket, inclusief een borg (sportkaart).
 • Indien het racket kapot geretourneerd komt, wordt een boetebedrag van € 10,00 in rekening gebracht.
 • Je kunt ook verschillende squashmaterialen kopen bij de sportdesk. Informeer naar de kosten en het aanbod.
 • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 10,00 een OlymPas dagkaart bij  de sportdesk.

 

Ook gratis met OlymPas:  Squashladder

Wil je af en toe een leuke wedstrijd spelen op je eigen niveau? Doe ook mee met de Olympos squashladdercompetitie (ook gratis met OlymPas!). Met je mobiel of computer kun je eenvoudig te 'connecten' met andere squashspelers. Kijk wie er wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Bekijk hier de speciale pagina voor meer informatie over de squashladder en voor gratis aanmelden.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  

Tennis vrij sporten

Met een OlymPas kun je het hele jaar door vrij tennissen op vastgestelde uren. De kaart wordt afgehangen voor een tijdsduur van 45 minuten per keer. Er geldt een aantal regels voor het gebruik van de tennisbanen (zie het informatiebord bij de banen).


OlymPas aanschaffen

Voor tennis vrij sporten heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal. Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen. 


Opmerkingen:
 • Neem je eigen racket en ballen mee!
 • Je kunt eventueel ook een racket huren à € 5,00 per racket, inclusief een borg (sportkaart).
 • Indien het racket kapot geretourneerd komt, wordt een boetebedrag van € 10,- in rekening gebracht.
 • Je kunt ook grips of ballen kopen bij de sportdesk. Informeer naar het actuele aanbod en de tarieven.
 • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 10,00 een OlymPas dagkaart bij de sportdesk.

 

Olympos tennisladder

Vind je het leuk om af en toe een wedstrijd te spelen op je eigen niveau? Met je geldige Olympas kun je ook gratis deelnemen aan de Olympos tennisladder (interne competitie). Lees hier meer.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  

Squashladder

Helaas is deze ladder met ingang van 14 oktober voor minimaal vier weken stilgelegd.

 

Vind je het leuk om af en toe een wedstrijd te spelen? Doe dan ook mee met de Olympos laddercompetitie en speel elke twee weken een wedstrijd op jouw niveau. Via de squashladder kun je met je mobiel of computer eenvoudig 'connecten' met andere squashspelers. Kijk wie er wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. 
 

Aanmelden

Aanmelden is GRATIS als je een geldige OlymPas hebt en kan via www.sportconnexions.com/olympos of download de gratis app voor iPhone en Android (zoek op squashladder).

 

Hoe werkt het?

Elke twee weken start een nieuwe speelronde en ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een wedstrijd. Je speelt met iemand van jouw niveau met wie je de vorige drie rondes niet hebt gespeeld. Een suggestie voor de dag wordt gebaseerd op de beschikbaarheid van beide spelers.

Aan het einde van de ronde worden de wedstrijden verwerkt:

 • Je wisselt van ladderpositie als je wint van iemand die boven je staat.
 • Je wordt van de ladder afgehaald als je 2 x op rij niet speelt.


Bekijk hier het volledige reglement en de puntentelling.

 

Vrij squashen

Met je OlymPas kun je ook onbeperkt vrij squashen op de banen van Olympos. Lees hier meer.  Daarnaast kun je natuurlijk ook nog aan veel andere sporten deelnemen met je OlymPas. Bekijk hier het complete sportaanbod van de OlymPas.

Duur Tarief A B C  
 • kra

US Beat It

US Beat It is dé studentensquashvereniging van Utrecht. Zowel de doorgewinterde squasher als de enthousiaste, beginnende squasher is welkom bij US Beat It en kan rekenen op een gezellig en sportief jaar. Als lid van de vereniging kan je je squashhart ophalen tijdens de wekelijkse clubavonden (elke donderdag) op Olympos, waar je een balletje kan slaan met medeleden en er  gelegenheid is tot napraten en naborrelen in het sportcafé. Wil je jouw squash skills verbeteren en testen, dan kan dat ook. US Beat It biedt in samenwerking met Olympos trainingen aan voor alle niveaus, onder de begeleiding van ervaren trainers. Op deze trainingen krijg je als US Beat It lid korting. Daarnaast organiseert US Beat It jaarlijks meerdere toernooien met deelnemers van binnen en buiten de vereniging en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interne competitie met verschillende spelniveaus. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de skills die je tijdens het jaar opdoet te testen.

 

Gezellige activiteiten
Naast squash biedt US Beat It ook veel gezelligheid. Maandelijks worden er gezellige activiteiten georganiseerd die variëren van poolen tot spelavonden en minigolf. De jaarlijks terugkerende hoogtepunten hierbij zijn het ledenweekend, het liftweekend, Sint en Friet en de eindejaars BBQ.  
Dus wil je jouw squash skills verbeteren en leuke, nieuwe mensen leren kennen tijdens gezellige activiteiten? Word dan lid van Beat It! 

 

Contributie (exclusief OlymPas)
€ 25,00

 

Meer informatie

Website: www.usbeatit.nl

E-mail: secretaris@usbeatit.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

 • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
 • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
 • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie 20-21 heel jaar € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow