Olympos Futsal Competitie

De Olympos Futsal Competitie stelt met name studenten en medewerkers van het hoger onderwijs in Utrecht in staat op recreatief niveau in een interne zaalvoetbalcompetitie te spelen. De Olympos Futsal Competitie bestaat uit een donderdag en een vrijdagtak. Beide dagen zijn aparte competities met verschillende speeltijden. Het seizoen loopt van september t/m maart en bestaat uit drie losse competities van ieder vijf speelweken (+ inhaalweken). Je kunt je team aanmelden per blok.

Speeltijden 
De speeldagen zijn op donderdag en vrijdag. De speeltijden zijn donderdag van 18.00 tot 23.00 uur in de groene hal (hal 2) en van 20.30 tot 23.00 uur in de beige hal (hal 1), op vrijdag van 20.30 tot 23.00 uur in de beige hal (hal 1). Omdat het om een interne competitie gaat, dient een team ook regelmatig een voorafgaande of volgende wedstrijd van leiding te voorzien.
Klik hier voor een overzicht van de speeldagen en –tijden en inschrijfdata

Inschrijven
Inschrijven is alleen mogelijk per blok.
De inschrijving voor blok III van seizoen 2023/2024 start maandag 15 januari 2024 om 07.30 uur. De laatste inschrijfdag is vrijdag 26 januari. De eerste speeldagen zijn vervolgens op donderdag 8 en vrijdag 9 februari.

Let op: voordat je je aanmeld voor een competitieblok moet je er zeker van zijn dat je team op de vastgestelde dagen en tijden kan spelen (zie hierboven).

Inschrijven is alleen online mogelijk. Na het invullen van dit formulier ontvang je een link waarmee je de betaling van de borg en / of teambijdrage kunt voldoen.

Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven voor de competitie door het betalen van een teambijdrage of door het aanschaffen van OlymPassen.

Deelname met OlymPas
Alle spelers, vermeld op het inschrijfformulier, moeten een OlymPas aanschaffen voor minimaal de duur van het blok waarvoor aangemeld wordt. Elke speler moet zich ook nog kosteloos registreren voor de futsalcompetitie. Hiervoor ontvang je z.s.m. na aanmelding een link. Naast deelname aan de competitie kun je met je OlymPas dan ook onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en vrije sporten (fitness, squash, en tennis), deelnemen aan de 7 tegen 7 voetbalcompetitie of inschrijven voor een cursus. Let op: de inschrijving van je team is pas definitief als minimaal zes personen de OlymPas hebben aangeschaft. Als je team niet ingeschreven wordt, dan geeft dat geen recht op restitutie van de kosten van de OlymPas; je kunt de pas immers voor heel veel andere sporten gebruiken.

Deelname door teambijdrage
Inschrijven voor de competitie kan ook door het voldoen van een teambijdrage. Deze bijdrage is vastgesteld op € 184 per blok per team. Er hoeft geen individuele bijdrage voldaan te worden. Het aantal spelers is dus ongelimiteerd, maar alle spelers dienen zich wel kosteloos te registreren (een account aan te maken bij Olympos); je ontvangt dan een SCO-nummer. Op het inschrijfformulier moet nl. van alle teamleden het SCO-nummer vermeld worden. Heb je je nooit eerder bij Olympos geregistreerd? Klik dan hier. Voor de individuele registratie ontvang je z.s.m. na aanmelding een link.

Tijdens de competitie zullen controles plaatsvinden. Iedere deelnemer die zonder individuele registratie (bij een team dat deelneemt o.b.v. de teambijdrage) of OlymPas deelneemt, zal direct bij de sportdesk een OlymPas moeten kopen. Dit moet minimaal een OlymPas dagkaart zijn.
 

Borg
Ieder team betaalt € 100 borg per blok. Schrijft je team ook voor een volgend blok in, dan hoeft de borg niet opnieuw voldaan te worden. (Een deel van) de borg wordt ingehouden als een team zich niet houdt aan de gemaakte afspraken. 

Opmerkingen

  • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 12 een OlymPas dagkaart bij de sportdesk. Let op: met deze dagkaart mag je op de dag van aanschaf onbeperkt aan alle sporten van de OlymPas deelnemen.
  • Deelnemers moeten zich houden aan het reglement van de Olympos Futsal Competitie.
  • Deelnemende teams leveren ook scheidsrechters.
  • De futsalcompetitie volgt de KNVB regels.
Lees meerVerberg