× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Voetbal 7-7

De 7-7 competitie is gebaseerd op de 45+ competitie van de KNVB, met een start in het voorjaar. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 16 teams per competitie meedoen. De competitie duurt gemiddeld 7 weken, waarin de teams ongeveer evenzoveel wedstrijden spelen. De wedstrijden worden op een half kunstgrasveld met kleine doelen volgens het wedstrijdreglement van de KNVB gespeeld. De speeltijd is 2 x 25 minuten.
Vanwege beperkte beschikbaarheid van het veld is er alleen een competitie op vrijdagavond.


De 7 tegen 7 competitie is toegankelijk voor iedereen; voor teams met studiegenoten, huisgenoten, collega's en noem zo maar op. 

Inschrijven

Deze informatie volgt medio augustus.

 

Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven voor de competitie: door het betalen van een teambijdrage of door het aanschaffen van OlymPassen.

 

Deelname met OlymPas
Alle spelers, vermeld op het inschrijfformulier, moeten een OlymPas aanschaffen. Naast deelname aan de competitie kun je dan ook onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en vrije sporten (fitness, squash, tennis en beachvolleybal), deelnemen aan de futsalcompetitie, inschrijven voor een cursus of gratis accommodatie reserveren. 
Let op: de inschrijving van je team is pas definitief als minimaal zeven personen de OlymPas hebben aangeschaft. Als je team niet ingeschreven wordt, dan geeft dat geen recht op restitutie van de kosten van de OlymPas; je kunt de pas immers voor heel veel andere sporten gebruiken.

 

Aanschaf OlymPas

De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via iDEAL. Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen.

Deelname door teambijdrage
Inschrijven voor de competitie kan ook door het voldoen van een teambijdrage. Deze bijdrage is vastgesteld op € 191,00 per seizoen per team. Er hoeft geen individuele bijdrage voldaan te worden. Het aantal spelers is dus ongelimiteerd, maar alle spelers dienen zich wel kosteloos te registreren. Alle spelers moeten dit hebben gedaan voordat de eerste competitiewedstrijd gespeeld gaat worden.

Tijdens de competitie zullen controles plaatsvinden. Iedere deelnemer die zonder individuele registratie (bij een team dat deelneemt o.b.v. de teambijdrage) of OlymPas deelneemt, zal direct bij de sportdesk een OlymPas moeten kopen. Dit moet minimaal een OlymPas dagkaart zijn.

Speeltijden 
De competitie wordt gespeeld op vrijdagen van 18.30 – 22.30 uur. Er is plaats voor maximaal 16 teams. Omdat het om een interne competitie gaat, is het de bedoeling dat een team ook regelmatig een voorafgaande of volgende wedstrijd van leiding voorziet. Let wel: om deel te kunnen nemen aan de competitie MOET je alle wedstrijddagen aanwezig zijn.

 
Opmerkingen
  • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 11,00 een OlymPas dagkaart bij de sportdesk of laat je introducé zich bij de sportdesk gratis registreren als speler van je team (alleen mogelijk bij deelname o.b.v. teambijdrage). 
  • Let op: met de OlymPas dagkaart mag je gedurende de dag van aanschaf aan alle sporten van de OlymPas deelnemen.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow