Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Voetbal 7-7

De 7-7 competitie is gebaseerd op de 45+ competitie van de KNVB, met een start in het voorjaar. Er kunnen minimaal 8 en maximaal 16 teams per competitie meedoen. De competitie duurt 4 weken, waarin de teams ongeveer evenzoveel wedstrijden spelen. De wedstrijden worden op een half kunstgrasveld met kleine doelen volgens het wedstrijdreglement van de KNVB gespeeld. De speeltijd is 2 x 25 minuten.

De 7 tegen 7 competitie is toegankelijk voor iedereen; voor teams met studiegenoten, huisgenoten, collega's en noem zo maar op. 


Speeltijden 
De competitie wordt tussen 3 en 28 juli 2023 van 18.15 – 22.15 uur. De wedstrijddagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Er is plaats voor maximaal 16 teams per avond. Omdat het om een interne competitie gaat, is het de bedoeling dat een team ook regelmatig een voorafgaande of volgende wedstrijd van leiding voorziet. Let wel: om deel te kunnen nemen aan de competitie MOET je alle wedstrijddagen aanwezig zijn.

 

Inschrijven

De inschrijving start op maandag 29 mei 2023 en sluit op vrijdag 23 juni 2023 of eerder als het vol is. Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen (vanaf 29 mei, 07.30 uur).  

 

Er zijn twee mogelijkheden om je in te schrijven voor de competitie:

  • door het betalen van een teambijdrage, of
  • door het aanschaffen van OlymPassen.

 

Deelname met OlymPas
Alle spelers, vermeld op het inschrijfformulier, moeten een OlymPas aanschaffen. Naast deelname aan de competitie kun je dan ook onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en vrije sporten (klimmen, fitness op twee locaties, squash, tennis en beachvolleybal), deelnemen aan de futsalcompetitie, inschrijven voor een cursus of gratis accommodatie reserveren. 
Let op: de inschrijving van je team is pas definitief als minimaal zeven personen de OlymPas hebben aangeschaft. Als je team niet ingeschreven wordt, dan geeft dat geen recht op restitutie van de kosten van de OlymPas; je kunt de pas immers voor heel veel andere sporten gebruiken.

 

Aanschaf OlymPas

De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via iDEAL. Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen.

Deelname door teambijdrage
Inschrijven voor de competitie kan ook door het voldoen van een teambijdrage. Deze bijdrage is vastgesteld op € 120,00 per seizoen per team. Er hoeft geen individuele bijdrage voldaan te worden. Het aantal spelers is dus ongelimiteerd, maar alle spelers dienen zich wel kosteloos te registreren. Alle spelers moeten dit hebben gedaan voordat de eerste competitiewedstrijd gespeeld gaat worden.

Tijdens de competitie zullen controles plaatsvinden. Iedere deelnemer die zonder individuele registratie (bij een team dat deelneemt o.b.v. de teambijdrage) of OlymPas deelneemt, zal direct bij de sportdesk een OlymPas moeten kopen. Dit moet minimaal een OlymPas dagkaart zijn.

Opmerkingen

  • Introducés meebrengen mag. Je koopt dan vooraf voor € 12,00 een OlymPas dagkaart bij de sportdesk of laat je introducé zich bij de sportdesk gratis registreren als speler van je team (alleen mogelijk bij deelname o.b.v. teambijdrage). 
  • Let op: met de OlymPas dagkaart mag je gedurende de dag van aanschaf aan alle sporten van de OlymPas deelnemen.
Duur Tarief A B C  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow