Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Calisthenics (outdoor)

Deze cursus is tot nader bericht geannuleerd.

 

Op het nieuwe calisthenicsveldje op het voorplein van Olympos bieden we de tienweekse cursus Calisthenics aan! De Engelse naam calisthenics is afgeleid van twee Griekse woorden, kalos, mooi, en sthenos, kracht. Met calisthenics creëer je sterke spieren én een evenwichtig en atletisch lichaam door te trainen met je eigen lichaamsgewicht. Geen halters en gewichten dus: je trekt, duwt en draagt je eigen lichaam.

Door veel verschillende oefeningen met lichaamsgewicht te combineren, kun je iedere spiergroep uiteindelijk aanspreken. Calisthenicsoefeningen kunnen heel eenvoudig zijn, maar ze kunnen er ook zeker heel indrukwekkend uitzien.

 

De cursus is voor alle niveaus.

 

Locatie

Het Calisthenicsrek op het voorplein van Olympos. 

 

Veiligheidsvoorschriften  
In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels en veiligheidsvoorschriften. Als je deelneemt aan een les, dien je je aan de algemene Olympos regels en voorschriften te houden. Klik daarvoor hier. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Verder geldt: 

  • Was je handen tevoren en neem eventueel handsanitizer mee
  • Magnesiumpoeder voor oefeningen aan het rek wordt aangeraden; neem dit zelf mee. 

 

 

Inschrijven
Deelname aan deze cursus is gratis met OlymPas; deze dient de gehele cursusduur geldig te zijn. Heb je geen (geldige) OlymPas, dan kun je bij het inschrijven voor de cursus online een OlymPas aanschaffen. Klik hier voor de tarieven. Inschrijven kan vanaf twee weken voor de start van de cursus via de tabel onderaan deze pagina, of bij de sportdesk. 

 

Let op: we hanteren geen wachtlijsten. Is de cursus van je keuze al vol, houd dan de website in de gaten om te zien of er later weer plaatsen vrijkomen. Er zijn (bijna) altijd sporters die zich weer afmelden.
 
Afmelden
Heb je je voor een cursus ingeschreven maar kom je zonder afmelding bij een les niet opdagen, dan zijn we helaas genoodzaakt je direct uit te schrijven. Lees hier meer

 

Cursusperiodes

Deze tienweekse cursus wordt aangeboden in periode 1 t/m 4.
Voor het rooster (dag/tijd) in de huidige of eerstvolgende periode, zie de rode tabel hieronder.

 

Ga ook naar:
Kratistos
Kratistos

Uppsalalaan 7
3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471
E. info@olympos.nl

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow