Hardlooptrainingen USP 

Olympos biedt tienweekse cursussen hardlopen voor alle niveaus aan. Wil je je techniek verbeteren of  je afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden (zoals een afstand op de Utrecht Marathon op zondag 19 mei 2024) en scherpere tijden lopen? 

Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig.

Je loopt vanuit Olympos samen met andere studenten en medewerkers van de UU, HU, UMCU en andere organisaties en bedrijven in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park en Amelisweerd. Er is ook een training die in de binnenstad wordt aangeboden (zie onder)! 

NIEUW: Hardlooptraining in de binnenstad op woensdag! 
Olympos biedt nu ook hardlooptrainingen aan de binnenstad. Ideaal als je in de stad woont en geen zin hebt om naar het Science Park te komen. We verzamelen bij de ingang van Parnassos. Van daar uit zoeken we  de mooie (groene) stukjes van de stad op, zoals de paden langs de singels. (Let op: Er zijn geen kluisjes. De trainer kan sleutel, portemonnaie en telefoon voor je bewaren.)

Lees meerVerberg
Dag
Tijd
Periode
Niveau
Docent
Locatie
A
B
C en X
Geen aanbod