Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen

Olympos biedt tienweekse cursussen hardlopen voor alle niveaus aan. Wil je je techniek verbeteren of  je afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden (zoals een afstand op de Utrecht Marathon op zondag 19 mei 2024) en scherpere tijden lopen? 

 

Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig.

 

Je loopt vanuit Olympos samen met andere studenten en medewerkers van de UU, HU, UMCU en andere organisaties en bedrijven in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park en Amelisweerd. Er is ook een training die in de binnenstad wordt aangeboden (zie onder)! 

 

NIEUW: Hardlooptraining in de binnenstad op woensdag! 

Olympos biedt nu ook hardlooptrainingen aan de binnenstad. Ideaal als je in de stad woont en geen zin hebt om naar het Science Park te komen. We verzamelen bij de ingang van Parnassos. Van daar uit zoeken we  de mooie (groene) stukjes van de stad op, zoals de paden langs de singels. (Let op: Er zijn geen kluisjes. De trainer kan sleutel, portemonnaie en telefoon voor je bewaren.)

 

 

Cursusperiodes hardlopen

De tienweekse cursussen hardlopen worden aangeboden in periode 1 t/m 5.

De cursusperiodes sluiten op elkaar aan; je dient je wel voor elke cursusperiode van 10 weken opnieuw in te schrijven (zo krijgen ook nieuwe sporters steeds een kans om deel te nemen). 

 

periode 2: 20 november t/m 11 feb

periode 3: 12 feb t/m 21 april (start inschrijving: 29 jan)

periode 4: 22 april t/m 30 juni (start inschrijving: 8 april) 

 

Je kunt je op elk moment inschrijven en deelnemen (ook later, als de cursus al gestart is). Je OlymPas moet bij inschrijving ten minste geldig zijn t/m het einde van de dan lopende cursusperiode.   

 

Inschrijven voor de looptrainingen 

Inschrijven voor een van de cursussen hardlopen kan via de rode tabel onderaan deze pagina of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas.

 

OlymPas

Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de cursus hieronder (zie onder rode balk) online aanschaffen. Je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar -relatief voordelig- of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardloopcursus.

 

 

Verzamelen

  • Maandag, dinsdag en donderdag bij het calesthenicsrek op het voorplein van Olympos.
  • Woensdag verzamelen we bij de ingang van Parnassos (adres Kruisstraat 201). 

 

 

Gebruiksregels
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels te houden. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Parnassos Cultuurcentrum Sportcentrum Olympos
Parnassos Cultuurcentrum

Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht

 

T. (030) 253 84 48

Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
ma
17:30 - 19:00
Periode 4
5 en 10 km
Kjeld
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
di
18:45 - 20:00
Periode 4
Beginners
Rafael
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
di
17:30 - 18:45
Periode 4
5 en 10 km
Rafael
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
wo
17:30 - 18:45
Periode 4
Alle niveaus
Kjeld
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
do
17:15 - 18:45
Periode 4
10+ km
Dirk
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow