× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen

Olympos biedt vijfweekse cursussen hardlopen voor alle niveaus aan. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt samen met andere studenten en medewerkers van de UU, HU, UMCU en andere organisaties en bedrijven in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park en Amelisweerd.

 

Cursusperiodes

Deze vijfweekse cursus hardlopen wordt aangeboden in week 21 t/m 25 en in week 26 t/m 30. Je kunt ook later inschrijven en deelnemen. 

 

Inschrijven voor de looptrainingen 

Inschrijven voor een van de cursussen hardlopen kan via de rode tabel onderaan deze pagina of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas. Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de cursus hieronder online aanschaffen. Je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar -relatief voordelig- of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardloopcursus. Klik hier om te zien welk tarief van de OlymPas voor jou van toepassing is.

 

Verzamelen

We verzamelen bij het calesthenicsrek op het voorplein van Olympos.
 

Veiligheidsvoorschriften  

In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels en veiligheidsvoorschriften. Als je deelneemt aan een les, dien je je aan de algemene Olympos regels en voorschriften te houden. Klik daarvoor hier. Neem kennis van alle regels vóór je naar de bootcamplocatie komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Extra regels

  • Kom in je hardloopkleding, omkleden en spullen achterlaten is niet mogelijk.
  • Let er zelf op dat je anderhalve meter afstand houdt tot je medelopers en andere mensen, ook op de verzamelplek.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow