Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen USP 

Hardlooptrainingen op verschillende niveaus

Wil je beginnen met hardlopen? Of heb je al loopervaring en wil je je grenzen verleggen en afstand uitbouwen? Of doe je mee aan een van de individuele afstanden of met een team (3-5 personen) aan de USP Team Run tijdens de Utrecht Marathon op zondag 19 april (met start en finish op ons eigen Utrecht Science Park!)? En wil je goed voorbereid aan de start staan en een scherpe tijd lopen?

 

Oympos biedt het hele jaar door hardlooptrainingen aan voor diverse niveaus en afstanden in periodes van 10 weken /lessen. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

 

Er zijn 4 soorten trainingen waar je uit kunt kiezen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

Benieuwd naar de ervaringen van twee deelnemers aan de looptrainingen? Klik dan hier.

Klik hier om meer te lezen over (de afstanden van) de Utrecht Marathon.

 

Cursusperiodes

Deze tienweekse cursus hardlopen wordt (doorlopend) aangeboden in de periodes 1 t/m 4. Klik hier voor de data. Elke 10 weken is er dus een nieuw inschrijfmoment. Je kunt ook later instromen, nl. t/m de 4e week/trainingsles van een periode (klik in de tabel hieronder op 'voeg toe'). 

 

Inschrijven voor de looptrainingen

Inschrijven voor een van de hardlooptrainingen kan via de rode tabel onderaan deze pagina (betaling via iDeal) of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas. Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn.

 

Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de training hieronder online aanschaffen (je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar (is relatief voordelig) of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardlooptrainingen). Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.

 

Wat kan ik nog meer met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Check hier het volledige sportaanbod van de OlymPas

Voor hardlopers is het bijvoorbeeld verstandig om hun looptrainingen te ondersteunen en verbeteren met trainen in de fitness / krachttraining (ook gratis met OlymPas).

 

Praktische informatie

Voor elke training verzamelen we in de hal. Omkleden en douchen kan bij Olympos. Bij de fitness zijn kluisjes aanwezig. In het sportcafé kun je terecht voor drankjes en/of maaltijden. Kik hier voor de routebeschrijving.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
di
18:00 - 19:30
Periode 3
Alle niveaus
José
€ 0,- € 0,- € 0,- Vanaf 27 jan
  
wo
17:30 - 19:00
Periode 3
5 en 10km
José
€ 0,- € 0,- € 0,- Vanaf 27 jan
  
do
17:15 - 18:45
Periode 3
Beginners
Rafael
€ 0,- € 0,- € 0,- Vanaf 27 jan
  
do
17:15 - 18:45
Periode 3
(Halve) marathon
Dirk
€ 0,- € 0,- € 0,- Vanaf 27 jan
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow