Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen USP 

Looptrainingen op verschillende niveaus

Wil je beginnen met hardlopen? Of heb je al loopervaring en wil je je grenzen verleggen en afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden en scherpere tijden lopen? Vanaf de week van 11 september starten weer nieuwe hardlooptrainingen voor diverse niveaus en afstanden. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig.

 

Er zijn 4 soorten trainingen waar je uit kunt kiezen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

Benieuwd naar de ervaringen van twee deelnemers aan de looptrainingen van vorig jaar? Klik dan hier.

 

Periode

De trainingen worden aangeboden in periode 1 t/m 4. De trainingen van periode 1 starten in de week van 11 september en duren 10 weken. Later inschrijven en intromen kan, maar let op de  uiterste inschrijfdeadlines voor de trainingen voor Begeinners en Halve/hele marathon (zie daarvoor hieronder). 

 

Inschrijven voor de looptrainingen

Inschrijven voor een van de looptrainingen kan via de rode tabel onderaan deze pagina (betaling via iDeal) of bij de sportdesk. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de training online aanschaffen (een OlymPas voor een jaar of voor minimaal de duur van de looptrainingen). 

Sluitingsdatum voor inschrijving voor de cursussen voor halve/hele marathon is zondag 24 september, de sluitingsdatum voor inschrijving voor de cursus voor Beginners is woensdag 27 september  (of eerder als de trainingen vol zijn). Bij deze trainingen kun je dus daarna niet meer inschrijven/instromen! Uiteraard kun je later wel weer inschrijven voor periode 2.

 

Kosten

Voor de looptrainingen heb je een geldige OlymPas nodig; deze moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn. De OlymPas is er voor een jaar of een (of meer) maand(en). De OlymPas (waarmee je kunt deelnemen aan het volledige aanbod van Olympos, dus niet alleen de hardlooptrainingen!) gaat in op de datum van aanschaf. Er geldt géén inschrijfgeld en géén opzegtermijn.

 

Een OlymPas kost:

  • voor studenten van partnerinstellingen (UU, HU, HKU, UvH): € 15,50 per maand of € 130 per jaar (tarief A). 
  • voor medewerkers van de partnerinstellingen van Olympos (dat zijn de UU, HU, UMCU, Hubrecht institute/Westerdijk Institute, HKU, UvH):  € 24,95 per maand of € 249,50 per jaar (tarief B). 
  • medewerkers van andere organisaties op het Utrecht Science Park die hierboven niet staan vermeld, geeft Olympos 10% korting op het derden-tarief bij aanschaf van de OlymPas. Voor hen geldt tarief X.
  • voor anderen dan bovengenoemd (derden) geldt tarief C

 

Wat kan ik nog meer met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Check hier het volledige sportaanbod van de OlymPas

 

Praktische informatie

Voor elke training verzamelen we in de hal. Omkleden en douchen kan bij Olympos. Parkeren bij Olympos is vanaf 16.30 uur gratis. Bij de fitness zijn kluisjes aanwezig. In het sportcafé kun je terecht voor drankjes en/of maaltijden. 

 

 
Deel op:
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht


T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl


Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
ma
17:15 - 18:45
Periode 1
(Halve) marathon
Dirk Wijnalda
€ 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
  
di
18:00 - 19:30
Periode 1
Alle niveaus
José van Dam
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
wo
17:30 - 19:00
Periode 1
5 en 10km
José van Dam
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
do
17:15 - 18:45
Periode 1
Beginners
Rafael Bouts
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2017
design by flow