× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een beperkt (buiten)sportprogramma. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen USP 

Cursussen hardlopen verschillende niveaus: in 10 weken je grenzen verleggen

Oympos biedt het hele jaar door cursussen hardlopen aan voor diverse niveaus en afstanden in periodes van 10 weken /lessen. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt samen met andere studenten en medewerkers van de UU, HU, UMCU en andere organisaties en bedrijven in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park en Amelisweerd.

 

Je kunt kiezen uit 4 soorten cursussen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

 • Halve en hele marathon, ook zeer geschikt voor mensen die afstanden boven de 10km willen lopen (doel: loopafstand uitbouwen en tempo verhogen): donderdag van 17.15-18.45 uur. Klik hier voor meer info.
 • 5 en 10 km (doel: optimaal presteren op 5 of 10 km e.v.): maandag van 18.00-19.30 uur. Klik hier voor meer info.
 • Beginners (doel 5 km non-stop kunnen hardlopen of je tempo/tijd verbeteren): donderdag van 17.00-18.30 uur. Klik hier voor meer info
 • Alle niveaus: dinsdag van 18.00 - 19.30 uur. Klik hier voor meer info

 

Cursusperiodes

Deze tienweekse cursus hardlopen wordt (doorlopend) aangeboden in de periodes 1 t/m 4. Klik hier voor de data. Elke 10 weken is er dus een nieuw inschrijfmoment. Je kunt ook later instromen, nl. t/m de 4e week/trainingsles van een periode (klik in de tabel hieronder op 'voeg toe'). 

 

Inschrijven voor de looptrainingen 

Inschrijven voor een van de cursussen hardlopen kan via de rode tabel onderaan deze pagina of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas. Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de cursus hieronder online aanschaffen. Je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar -relatief voordelig- of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardloopcursus. 

 

Korting op de OlymPas

Olympos heeft met veel organisaties op het Utrecht Science Park en de binnenstad een partnerovereenkomst. Studenten en medewerkers van deze organisaties krijgen ruime korting op de aanschaf van de OlymPas. Klik hier om te zien welk tarief van de OlymPas voor jou van toepassing is. 

 

Wat kan ik nog meer met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Check hier het actuele sportaanbod van de OlymPas

Voor hardlopers is het bijvoorbeeld verstandig om hun looptrainingen te ondersteunen en verbeteren met trainen in de Olympos fitness of in fitness- en krachtsportlocatie Kratistos (ook gratis met OlymPas). 

 

Verzamelen

We verzamelen bij de fietsenstalling op de Genèvelaan op het Utrecht Science Park, ter hoogte van The Basket.
 

Veiligheidsvoorschriften  

In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels. Als je komt trainen dien je je aan de veiligheidsvoorschriften te houden. 

 • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
 • Blijf thuis als je in de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, benauwdheid, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts, en laat je testen.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft of positief getest is of COVID-19.
 • Kom in je hardloopkleding, omkleden en spullen achterlaten is niet mogelijk.
 • Om drukte te vermijden verzamelen we niet op Olympos, maar bij de fietsenstalling op de Genèvelaan (bij The Basket).  
 • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les.
 • Let er zelf op dat je anderhalve meter afstand houdt tot je medelopers en andere mensen, ook op de verzamelplek.
 • Schud geen handen en geef geen high fives
 • Ga meteen na de training weer naar huis.
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow