Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Kennismakingsles krachtsport

Wil je niet allleen in de Olympos-fitness trainen maar ook in Kratistos, en ben je benieuwd naar krachttraining? Maak dan kennis met Kratistos, de fitness- cross challenge- en krachtsportruimte van Olympos. Tijdens de kennismaking krijg je een rondleiding in Kratistos waarbij uitleg wordt gegeven over de verschillende trainingsmogelijkheden en de gedragsregels in de ruimte. Vervolgens ga je met de instructeur enkele halteroefeningen doornemen en krijg je een half uur een proeftraining “Cross Challenge”. Tevens krijg je (vrijblijvend) informatie over de cursussen in Kratistos. Heb je genoeg kennis en ervaring met haltertraining dan ben je na het volgen van de kennismakingsles gerechtigd om vrij te trainen in Kratistos; je krijgt daarvoor een speciale 'Kratistos'-sticker op je OlymPas.

 

Gratis inschrijven

Je kunt gratis deelnemen aan een kennismakingles, ook als je geen OlymPas hebt!  Neem dus gerust een vriend(in) of collega mee. Je moet je wel even inschrijven (ga naar de rode tabel onderaan deze pagina). 

 

Locatie

Kratistos ligt direct naast Olympos; het is de ruimte op de begane grond van de P+R (parkeergarage), naast de bushalte.

 

Aanbod Kratistos 

Wil je meer weten over kracht- en cross challenge-training in Kratistos en je grenzen verleggen? Volg dan ook een van de cursussen en/of ga lekker vrij trainen:

Kratistos
Kratistos

Uppsalalaan 7
3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471
E. info@olympos.nl

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow