Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Tennis voor medewerkers

Speciaal voor alle medewerkers op het USP organiseert Olympos een tenniscursus van 16 weken.
 

De tennistrainingen worden gegeven op de all weather-tennisbanen van Olympos. De trainingen worden aangeboden op KNLTB-niveau 9 t/m 7. 
Afhankelijk van je niveau leer je de basistechnieken als forehand, backhand, opslag, volley en smash en de eerste wedstrijdtactiek voor zowel enkel- als dubbelspel. Ben je meer gevorderd en beheers je de basisslagen al? Dan ga je een stapje verder en leer je speciale slagen en combinaties. Ook leer je meer uitgebreide wedstrijdtactieken.

Deze cursus is toegankelijk voor medewerkers van onze partnerinstellingen (de UU, HU, UvH, HKU, het UMCU, Hubrecht Institute, Westerdijk Institute, tariefcategorie B) en voor medewerkers van andere bedrijven op het Utrecht Science Park (tariefcategorie X).

Mocht je een hoger KNLTB-niveau hebben dan 7 en ook interesse hebben in training bij Olympos, stuur dan een e-mail naar b.martinot@olympos.nl. Bij voldoende animo worden er mogelijk trainingen toegevoegd.

 

Aangeboden in

De cursus tennis voor medewerkers wordt aangeboden van week 38 t/m week 3 (start woensdag 19 september). Een cursusperiode duurt 16 weken/lessen. Je krijgt 1 keer per week les. Scroll voor de dag en tijd naar de tabel onderaan deze pagina.

 

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 4 weken voor de start van de cursusperiode bij de sportdesk of schrijf je gratis online in via de tabel hieronder. Om je te kunnen inschrijven voor deze cursus heb je een geldige OlymPas nodig. Met de OlymPas kun je óók onbeperkt vrij tennissen op de banen van Olympos, deelnemen aan ruim 85 groepslessen in de week, onbeperkt vrij fitnessen (incl. persoonlijk schema), vrij squashen, vrij klimmen, een kennismakingsles klimmen volgen, en meer!  Klik hier voor het volledige sportaanbod van de OlymPas.

 

Regels met betrekking tot het inschrijven voor cursussen
Via deze website mag je per cursusperiode inschrijven voor maximaal 2 cursussen. Hierbij maakt het niet uit of het cursussen betreft van dezelfde sport of van verschillende sporten.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
wo
17:00 - 18:00
Periode 1
Alle niveaus
n.v.t € 71,- € 71,- kan nu niet meer
  
wo
18:00 - 19:00
Periode 1
Alle niveaus
n.v.t € 71,- € 71,- kan nu niet meer
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow