× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers a limited sports programmes. Go to this page to check which sports programmes are currently available.
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers an adjusted (oudoor) sports programme. Go to this page to check which sports programmes are currently available.

Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Yoga voor medewerkers

Business in Balance - It’s all about balance 

Vernieuwde editie. Na een energiek seizoen is deze serie ‘Yoga voor medewerkers’ opgefrist met nieuwe inzichten en oefeningen. Vanzelfsprekend ook weer toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde.
 

Werk is topsport. Je gaat elke dag vol energie aan de slag, moet continu scherp zijn en je energie verdelen op weg naar de finish. Als je op de juiste manier met je balans, houding en kracht omgaat, dan krijg je energie van je werk. Dan levert het meer op dan het van je vraagt. Je wordt fitter, geconcentreerder, veerkrachtiger, vitaler en energieker.
 

De lessen laten je zien en voelen hoe makkelijk het is. Vergeet de theorie en ga lekker aan de slag. Met een combinatie van inzichten en oefeningen uit mindfulness, yoga en pilates. Op een luchtige manier inspireren werk gerelateerde thema’s je om gedurende 10 weken je eigen wensen en doelen in de praktijk te brengen. Met speciale aandacht voor je houding om rug-, schouder- of nekklachten te verlichten of voorkomen. Je leert ontspannen tijdens je werk, bent je bewust van elk moment en neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen rust en gezondheid. Als je op deze manier in balans bent, dan krijg je energie van je werk.

 

THEMA'S  WERKRELEVANTIE
1. Introductie eigen lichaam en geest ontdekken
2. Energie & kracht focus, presteren, slagkracht
3. Balans & houding  zekerheid, stabiliteit, werkhouding
4. Concentratie & ademhaling aandacht, betrokkenheid
5. Flexibiliteit & assertiviteit multitasken, pro-activiteit
6. In- & ontspanning balans, werksfeer, voldoening
7. Drukte & stress werkdruk, prioriteiten
8. Bewustzijn & uithoudingsvermogen uitdagen, grenzen voelen, conditie
9. Over- & thuiswerken werkhouding, laptop/tablet, rust
10. Herhaling van diverse oefeningen herhaling belangrijkste puntenBovenal is yoga voor medewerkers eenvoudig, toegankelijk, persoonlijk en plezierig.

 

Inschrijven
Om deel te nemen aan deze cursus heb je een OlymPas nodig; deze dient de gehele cursusduur geldig te zijn. Inschrijven kan vanaf twee weken voor de start van de cursus via de tabel onderaan deze pagina, of bij de sportdesk.

Let op: we hanteren geen wachtlijsten. Is de cursus van je keuze al vol, houd dan de website in de gaten om te zien of er later weer plaatsen vrijkomen. Er zijn (bijna) altijd sporters die zich weer afmelden.
 
Afmelden
Let op: heb je je voor een cursus ingeschreven maar kom je zonder afmelding bij een les niet opdagen, dan zijn we helaas genoodzaakt je direct uit te schrijven. Lees hier meer

 

Cursusperiodes

Deze tienweekse cursus wordt aangeboden in periode 1 t/m 4.
Voor het rooster (dag/tijd) in de huidige of eerstvolgende periode, zie de rode tabel hieronder.

 

Ga ook naar:
Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow