× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers a limited sports programmes. Go to this page to check which sports programmes are currently available.
 

Utrecht Science Park Marathon – Loop mee!

Doe mee met de Utrecht Science Park Marathon op zondag 18 maart 2018 en ontmoet andere studenten of je collega's van andere organisaties op het Utrecht Science Park. Start en finish van de Utrecht Science Park Marathon zijn op de Cambridgelaan in De Uithof. Het parcours biedt een afwisseling tussen de stad (onder de Dom door!) en de natuur aan de oostkant van de stad Utrecht. 
 
Als student of medewerker van het USP kun je op verschillende manieren deelnemen:
  • USP Team Run (met een team de 10 km lopen; de beste 4 lopers doen mee in het teamklassement)
  • Individuele afstand

USP 10 km Team Run

Speciaal voor studenten en medewerkers van organisaties op het Utrecht Science Park is er de Team Run. In een team van minimaal vier mensen loop je samen de 10 km. 
 

Teams 

Vorm een team van minimaal 4 (en maximaal 6) personen. De samenstelling van het team kan bestaan uit lopers van een en dezelfde organisatie, afdeling of studentenvereniging, of uit lopers van verschillende organisaties/verenigingen. Per team kies je en captain, die maakt bij de imnschrijving eerst het team aan. De organisatie houdt contact met deze captain over de inschrijving.
Laatste inschrijfmogelijkheid voor de USP Team Run is 17 februari 2018.
 

Kosten deelname Team Run

De kosten voor de Team Run bedragen per team € 105. Voor alle deelnemers aan de USP Team Run is er een speciale ontvangst zeer vlakbij start/finish met een hapje en een drankje (ook na afloop). Er zijn kleedkamers en bewaakte garderobe. Voor studenten is er een speciale actie en studentencompetitie. Lees daarover meer op de website van de USP Marathon
 
** Let op: Ben je medewerker van de UU, UMCU of Olympos, dan kun je je gratis inschrijven. 
 

Individuele afstanden

Het is ook mogelijk om je individueel in te schrijven voor één van de afstanden: 5 km, 10 km, de halve of hele marathon. Voor kids zijn er de 1 km of de 1,7 km. 

Kosten deelname individuele afstand

AFSTAND t/m 30 nov t/m 10 mrt op 17 en 18 mrt
Wilhelminia Kinderziekenhuis1 km Kidsrun  € 6 € 6,50 € 7,00
Wilhelmina Kinderziekenhuis 1,7 km Kidsrun € 6,00 € 6,50 € 7,00
ROC Midden Nederland 5 km    € 10,50 € 11,50 € 12,00
RTV Utrecht 10 km € 15,50 € 17,50 € 18,00
Halve marathon (21,1 km) € 23,50 € 26,50 € 27,00
Utrecht Science Park Marathon (42,195 km) € 44,00 € 49,00 € 50,00
 
** Let op: Ben je medewerker van de UU, UMCU of Olympos, dan vergoedt je instelling je deelname en kun je je gratis inschrijven. 
 

Waar inschrijven voor de 10 km Team Run of voor een individuele afstand?

  • Ben je medewerker van de UU of het UMCU? Dan kun je gratis inschrijven (tot een bepaald maximum aantal medewerkers). Vraag naar de gratis inschrijving binnen je eigen organisatie of kijk op het intranet.
  • Ben je medewerker in dienst bij Olympos? Mail dan naar Astrid Tonnaer via a.tonnaer@olympos.nl om je gratis te kunnen inschrijven (vermeld aan welk onderdeel je wil deelnemen).
  • Ben je student van de Universiteit Utrecht, of medewerker of student van de Hogeschool Utrecht of van een van de andere (dan bovengenoemde) instellingen op het Utrecht Science Park? Dan kun je je inschrijven op de marathon website via deze link (zowel voor de Team Run als een individuele afstand): 
  • Voor de Team Run geldt dat de teamcaptain zich eerst inschrijft via bovengenoemde link en een team aanmaakt ('create a team'). Daarna kunnen de andere teamleden zich ook inschrijven. 

Ontvangst op 18 maart

Op de dag van de USP Marathon zelf is er vlak bij de start/finish een speciale ontvangst voor alle medewerkers van organisaties op het USP (voor zover bij ons bekend) en de deelnemers aan de USP 10 km Team Run om de community binding op het USP te versterken. 
  • aparte ontvangstruimte met kleedkamers
  • hapje en drankje 
  • bewaakte garderobe
  • studenten van de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool Utrecht verzorgen de hele dag gratis massages.

Goede voorbereiding: hardlooptrainingen bij Olympos 

Goed voorbereid aan de start verschijnen en een strakke tijd neerzetten op 18 maart? Schrijf je dan ook in voor de USP looptrainingen van Olympos onder begeleiding van een professioneel trainer. Je zult je techniek en snelheid zeker verbeteren. Een keer in de week lopen in een groep is bovendien motiverend en gezellig.  Er zijn trainingen voor verschillende niveaus en afstanden. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 
 

Utrecht Science Park

Het Utrecht Science Park is hoofdpartner van dit evenement; er is een partnership met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Sportcentrum Olympos. Bij de samenwerking staan gezondheid, bewegen, teambuilding en duurzaamheid centraal.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow