× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Squashtraining voor niet-leden

Beste squashliefhebber,

Om je inschrijving voor een squashtraining definitief te maken, dien je nog een tweede fase helemaal af te ronden.

Hiervoor dien je op deze website te kunnen inloggen op je persoonlijke Olympos-account.
  • Heb je al een web-account en een SCO-nummer bij Olympos? Ga dan naar deze pagina en log in. Daarna kun je de tweede fase van je inschrijving afronden.
  • Heb je bij Olympos nog geen account? Registreer je dan eerst gratis via www.olympos.nl/registreren. Je ontvangt dan inloggegevens. Ga daarna naar deze pagina en log in. Daarna kun je de tweede fase van je inschrijving afronden.

Let op: om ingedeeld te worden voor een squashtraining, dien je de gehele tweede fase afgerond te hebben vóór 24 juni 2021.


Mocht je nog geen fysieke OlymPas hebben, ga dan naar de sportdesk van Olympos om die te laten printen. Klik hier om te zien wat je moet meenemen. Daarna kun je – naast je squashtraining – onbeperkt sporten.

Alvast veel sportplezier gewenst!
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow