USP Looptraining alle niveaus

USP Looptraining alle niveaus

Trainer: José van Dam

De training
Hardlopen is het leukst in een groep. Het werkt meer stimulerend als je in een groep met enthousiaste studenten of collega's loopt, dan wanneer je dat alleen moet doen. Je loopt ook nog in een hele mooie omgeving, namelijk het bos van Amelisweerd. Daar krijg je een allround-training met veel variatie in tempo, afstand, spelvorm, bootcamp-oefeningen, etc. Allerlei facetten komen aan bod, zoals: conditie, kracht, snelheid, je looptechniek. Dat allemaal uiteraard in een goede verantwoorde opbouw, want deze training is geschikt voor iedereen, of je nu gevorderd bent of ’n beginner. De training wordt gegeven door een gediplomeerde trainer met veel ervaring op allerlei niveaus, José van Dam. Dus trek je loopschoenen aan en we gaan er tegen aan!!!
 

Wanneer? 

Deze USP looptraining voor alle niveaus wordt wekelijks op dinsdag van 18.00 tot 19.30 uur aangeboden in periodes van 10 trainingen/weken (periode 1 t/m 4). Elke periode is er een nieuw instroommoment en kun je inschrijven (als er nog plek is). Je kunt de periodes los van elkaar volgen.

 

 

Kosten en inschrijven

Inschrijven kan via de rode tabel onderaan de pagina looptrainingen. Deelnemen aan de trainingen is GRATIS met een OlymPas.
 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow