Zwemmen vrij sporten

Het jaarabonnement zwemmen geeft toegang tot de gemeentelijke zwembaden den Hommel, de Kwakel, Krommerijn (alleen in de zomermaanden!) en Fletiomare (in de Meern) en is geldig van september 2023 tot en met augustus 2024.  Met het abonnement kun je onbeperkt banen zwemmen en recreatief zwemmen (check voor de specifieke roosters de websites van de verschillende zwembaden). Wil je een zwemabonnement aanschaffen, dan dien je in het bezit te zijn van een OlymPas

Als je een OlymPas hebt die minimaal geldig is tot en met de einddatum van het zwemabonnement kun je bij de sportdesk gratis een zwemsticker ophalen die je op je OlymPas kan plakken; op vertoon van je OlymPas mét zwemsticker betaal je bij een van de hierboven genoemde zwembaden vervolgens het gereduceerde tarief van € 127,00 voor een zwemabonnement.

Het is dus van belang dat je wel eerst de gratis zwemsticker komt halen bij de sportdesk! 

 

OlymPas aanschaffen  
Een OlymPas kun je bij de sportdesk of online (klik daarvoor hier) aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal. Met de OlymPas kun je gebruikmaken van bijna het volledige sportaanbod van Olympos. Klik hier voor een overzicht van alle sporten waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen.


Looptijd zwemabonnement

Van september 2023 t/m augustus 2024.

 

Openingstijden

 

Opmerkingen

  • Bij het zwembad moet je een elektronische toegangspas kopen à € 6,00 (waarvan een deel borg en een deel administratiekosten). Met deze pas heb je toegang tot alle hierboven genoemde zwembaden.
Lees meerVerberg

U.S.Z. & W.F. Het Zinkstuk

Hou je van water, kun je goed met een bal omgaan, zwem je hard of wil je het graag goed leren? Kom dan zwemmen of waterpoloën bij Het Zinkstuk! Het Zinkstuk is een gezellige studentensportvereniging die trainingen aanbiedt voor alle niveaus en ook meedoet aan (studenten)wedstrijden. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd (van pubquiz, tot weekend weg, tot Batavierenrace). Voor ieder wat wils dus!

 

Trainingen vinden plaats in zwembad de Kwakel en in zwembad de Krommerijn. Bekijk voor een impressie van de trainingen dit filmpje.

 

Ben je al nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via www.hetzinkstuk.nl/register. Als je vragen hebt kun je altijd mailen naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

 

Trainingstijden
Kijk voor de trainingstijden op www.hetzinkstuk.nl.

 

Contributie
Voor meer informatie over de contributie ga naar www.hetzinkstuk.nl.

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Lees meerVerberg
Duur
Tarief
A
B
C
 
Registratie tot en met 31 juli 2024
 
€ 0,-
€ 0,-
€ 0,-