Sportaanbod

Sportaanbod

Sportcentrum Olympos heeft het breedste sportaanbod van de provincie Utrecht! Met de speciale OlymPas kun je aan het zéér brede sportaanbod van Olympos vrijwel onbeperkt en flexibel deelnemen voor een zeer voordelig tarief. 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om lid te worden van één vele studentensportverenigingen (SSV’s). Je betaalt dan naast de OlymPas contributie aan de vereniging. Ideaal als je sport en gezelligheid wil combineren! 


De OlymPas: veel sport voor weinig geld

Met de OlymPas kun je een jaar lang onbeperkt en flexibel deelnemen aan het brede sportaanbod van Olympos voor € 160 (studenten categorie A), € 270 (oa medewerkers van onze partnerinstellingen, categorie B), € 355,50 (medewerkers van organisaties op het USP waar we nog geen overeenkomst mee hebben, categorie X) of € 395 (derden/overigen, categorie C). 

 

Je kunt ook een OlymPas kopen voor een of meer maanden of voor een dag. Bekijk hier de tarieven

 

  • Wil je meer weten over het sportaanbod waar je met de OlymPas aan kunt deelnemen? Klik dan hier.
  • Of wil je de OlymPas online aanschaffen? Klik dan hier.
 
Lid worden van een studentensportvereniging (SSV)

Utrecht heeft een rijk studentensportverenigingsleven. 31 verenigingen zijn bij Olympos aangesloten. Elke vereniging heeft zijn eigen sfeer en karakter en organiseert zijn eigen activiteiten. Als je lid wil worden van een SSV, dan betaal je naast de OlymPas ook contributie  bij je vereniging van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging. Daarnaast dien je je gratis bij Olympos als SSV-lid te registreren. Check voor meer informatie en een overzicht van alle sporten en verenigingen de pagina Alle verenigingen

 

Online Home Workouts en Active breaks (gratis)

Van lang achter elkaar achter je pc of laptop zitten, word je behoorlijk duf en sloom. Bovendien is lang achter elkaar zitten schadelijk voor je gezondheid en funest voor je nek/schouder- en andere spieren. Zit je thuis en heb je geen tijd om op Olympos te komen sporten? En wil je toch fit blijven of je even ontspannen? Op het You Tube-kanaal van Olympos vind je een groot aanbod home workouts en active breaks, variërend in intensiteit en in duur (5-40 minuten). Goed begin of einde van je studie/werkdag, of ideaal als energizer break tussendoor. Klik hier voor meer informatie en een overzicht of abonneer je op het kanaal.

 

Meer informatie


Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow