Actueel sportaanbod

Olympos sportaanbod

Met een OlymPas, de all-in sportkaart van Olympos, kun je deelemen aan het brede aanbod. Als student of medewerker van een van onze partnerinstellingen of bedrijven kun je de OlymPas bovendien aanschaffen voor een laag tarief. Dus kom lekker sporten! 

 

  • Bekijk hieronder aan welke sporten je kunt deelnemen met de OlymPas (zie onder kopje Actueel aanbod). Klik op de sport van je keuze voor meer info of om te reserveren.

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?

Het is momenteel niet mogelijk om online ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering van een timeslot, voor een les, of tegelijkertijd met je inschrijving voor een cursus. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je namelijk automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven (betaling via iDeal). Je OlymPas gaat in op de datum van aanschaf.

 

Lid worden van een studentensportvereniging (SSV)

Ben of word je ook lid van een studentensportvereniging, dan betaal je naast de OlymPas aanvullend contributie bij de vereniging van je keuze (hoogte contributie verschilt per vereniging). Wil je lid worden van een vereniging en wil je een OlymPas aanschaffen? Klik dan hier.

 

 

Veiligheidsvoorschriften

Gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Actueel sportaanbod

Vooraf reserveren is verplicht. Klik hieronder op de sport voor meer informatie en/of om een timeslot te boeken, een les te reserveren of om je in te schrijven voor een cursus.

 

Vrij sporten

 

Cursussen

 

Groepslessen

 

Competities

 

Verenigingen

 

Huur accommodatie met OlymPas

Voor OlymPas-houders zijn bepaalde delen van de accommodatie last minute (d.w.z. vanaf 3 dagen tevoren) gratis te huren voor bijvoorbeeld badminton, basketbal, futsal, hockey, voetbal of frisbee. Bekijk hier hoe je dat doet en wat de voorwaarden zijn.

 

Online Home Workouts en Active breaks (gratis)

Van lang achter elkaar achter je pc of laptop zitten, word je behoorlijk duf en sloom. Bovendien is lang achter elkaar zitten schadelijk voor je gezondheid en funest voor je nek/schouder- en andere spieren. Zit je thuis en heb je geen tijd om op Olympos te komen sporten? En wil je toch fit blijven of je even ontspannen? Op het You Tube-kanaal van Olympos vind je een groot aanbod home workouts en active breaks, variërend in intensiteit en in duur (5-40 minuten). Goed begin of einde van je studie/werkdag, of ideaal als energizer break tussendoor. Klik hier voor meer informatie en een overzicht of abonneer je op het kanaal.

 

Meer informatie

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow